#80 Olimpiu Moruţan

bekten destek alamadığı için kanadı kullanamıyor olmasını çok eleştirmek istemiyorum ama inanılmaz top kayıpları yapıyor.

bu kadar top kaybı ile işi kolay değil

Kendine güven konusunda çok büyük eksiklikleri var ve bunu çözemezse futbolcu felan olamaz. Biraz kereme baksın

M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wonderkid Rezaleti bugün.
En kötü maçını derby yı seçmek ...Tebrikler.

Mental olarak o seviyeden çok uzak.

Adam gibi oyna lan sen de! Başlıcam ha!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü transfer değil en azından yetenekli.yavas yavaş takıma monte edilseydi bu kadar büyük sorumluluklar keşke hemen verilmeseydi.cica da daha iyi transfer olduğu kesin.

alisma sureci cart curtunda istatistim yapiyo en azindan ben de memnun degilim performansindan ama istatistik yaptigi icin suan icin pas diyorum

Valla abartilacak bir topcu degil. Bir de çalım teknigi çözüldüğü icin adam gecemiyor artik. Max yedek olur

Bu adamın kanat oyuncusu olduğundan en miyiz? Bu oynarsa forvet arkası oynar bence.

En rezalet maçını oynamadı yahu bugün. Sadece gol ve ya asist katkısı yapamadı. Onun dışında hep aynı seviye oyunu. İnanılmaz top kayıpları yapıyor her maç aldığı 3 toptan 2 tanesini eziyor. Geriye kalan 1 toptan gol asist ve pozisyon çıkarma ihtimali var. Yetenekli biri. Ama bu kadar. Kendisini çok geliştirmeli.

aynen arada da olsa birseyler yapan morutani çıkar, hic bir boka yaramayan taylani al aferin hoca

Geri
Üst Alt