#80 Olimpiu Moruţan

Ligimizi domine etmiş onyekuru’yu almayıp daha fazla ödeyerek morutanı almak bana göre büyük bir hata, umarım onun kadar başarılı olur
Renktas onyekuruyu çok severim fakat bizdeki miyadi doldu bence. Morutan onyekuru gibi değil daha yaratıcı ve oyun kurucu. Aslında onyekuru kanat bile değil. 4-3-3 un forveti.

Yaw topa vurduğunda bilekleri çıkacak gibi olan, nerede pas atıp nerede vuracağını bilmeyen, çalım atıp adam eksiltip topu doğru adama veremeyen, orta yapma konusunda sıfır, sadece önüne top atıldığında süratiyle rakibi geride bırakıp öyle skor bulabilen Onyekuru’yu övüp durmayın. Parasız zamanımızda kiralık olarak aldık, dandik ligde sayısız defosuna rağmen hızıyla iş yaptı o kadar.

Bize top oynamayı bilen adam lazım.

tipi kime benziyor ya. çıkartamadım aşırı tanıdık geldi

tipi kime benziyor ya. çıkartamadım aşırı tanıdık geldi
Bu elemana benziyor

images

Ligimizi domine etmiş onyekuru’yu almayıp daha fazla ödeyerek morutanı almak bana göre büyük bir hata, umarım onun kadar başarılı olur
Onyekuruyu bende cok ıstıyorum ama aynı profıl oyuncular degıl yaratıcı oyuncu sarttı takıma Onyekuru da mutlaka lazımdı bıze

Morutan yasına gore tecrubelı bır oyuncu cok genc yasta oynatılmasının faydasını goruyor.

Geri
Üst Alt