#80 Olimpiu Moruţan

#21 nedir ya? Ne kadar mal taraftarımız var cidden.

Adam neyi istiyorsa onu giysin taraftara sunmak başında hataydı zaten.

Ortalık malı oldu adam. İlk penaltıyı kim atsın tarzı bir token muhabbeti falan da yapalım o zaman. Ne kadar boş işler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben 21e verdim :(

#21 nedir ya? Ne kadar mal taraftarımız var cidden.

Adam neyi istiyorsa onu giysin taraftara sunmak başında hataydı zaten.

Ortalık malı oldu adam. İlk penaltıyı kim atsın tarzı bir token muhabbeti falan da yapalım o zaman. Ne kadar boş işler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
#21 numarayı durduk yere oraya yazmadılar muhtemelen. Oyuncu o üç formayı seçmiştir oylama için. Güzel şeyler bunlar, çok takılmayın. Kulüpler artık sosyalleşiyor, çağ çok hoşnut olmasam da bunu gerektiriyor artık. Futbolcu istemeseydi o üç numara oraya yazılmazdı. Benim favorim her zaman 14 olmuştur mesela. Çok severim 14 numarayı Johan Cruyff etkisiyle.

Taraftarın 10’a oy vermemesi cool bir hareket olmuş. Önce hak et der gibi, daha da hırslanmıştır.

10 numara disinda istedigi numarayi alabilir. Simdilik o seviyede oldugu asikar. Bu formayi giyenler olmustur ama hakedenlerin sayisi bir elin parmagini gecmemistir (az sayidadir anlaminda).

Hangi seviyede olduğunu oynadığı zaman göreceğiz

Üç beş dakikalık videolardan hayal kurma dönemleri çoktan geçti

Çocuk bu akşam kötü oynayabilir, eleştirile de bilir ama ilk maçtan "bu çocuktan cacık olmaz" tarzı yorum yapan olursa direkt kuş gözüyle bakarım.

Geri
Üst Alt