Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
rumenler bizim maclari yayinlamaya baslamis glb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rumenler bizim maclari yayinlamaya baslamis glb
Bence iyi oynayamaz ama bence işte. Yaşayıp görelim inşallah dediğiniz gibi nereye koyarsan orada başarılı olur temennimiz bu..Kanadı kullanmıyo zaten pek daha çok içe giriyo illa çizgiyi kullancak diye bi kaide yok bal gibide kanat oynar
hem beyni hem ayaklari cok uyumlu bu adamin. orta sahanin vazgecilmez adami olur.Asist yapmamış olsaydı da farkını ilk maçtan belli ettiğini söyleyebilirdim. Oyun stili itibariyle, sırtını çizgiye yaslayarak daha etkili olacağını ümit etmekteyim...
sumudica da gelsincicayla beraber yürüyerek çok maç aldırırlar
muhammed gittikten sonra hocanın yeni günah keçisi olabilir.Topsuz oyunda pek yok. Ama bilekleri yumuşak, çok kolay adam geçiyor. Felipe’yi andırıyor. İmparator umarım bunu da pres yapmıyor diye gözden çıkarmaz.
topu kapar kapmaz gösterdi zaten...Morutan geç fark etti sonrada şut denedi...kaptığı anda atsaydı Mostafa bimboşdu ve onun arkasındaki ya bırakırdı yada faul yapıp kırmızı yerdi...momo koşuyu iyi gösterseydi morutan salardı bence. golden önce asisti düşünen bir herif çünkü
çalımlarından dolayı kolay fauller ve penaltılar alır o sayede ve şutlarından dolayıda güzel pozisyonlar bulabilir...Kanatta olmasını istemem ben şahsen sen neden istiyorsun dostum?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dogru ben yanlis gormusum.topu kapar kapmaz gösterdi zaten...Morutan geç fark etti sonrada şut denedi...kaptığı anda atsaydı Mostafa bimboşdu ve onun arkasındaki ya bırakırdı yada faul yapıp kırmızı yerdi...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi