#80 Olimpiu Moruţan

genç alıyoruz yoruluyor garip

ayrıca bu adamın kanat olduğunu sanmıyorum 10 numara gibi duruyor tmarktta 10 numara diyo ama videolarda kanat oynuyor gibi duruyor anlamadım

Farklı tarz bir çalım ve top sürme adam geçme tekniği var Kerem mesela sprinter ve çabuk oyuncu Morutan öyle değil ama oyun sıkıştığı anlarda yapacağı iki kıvrak hareketle oyunun kilidini açma yeteneğine sahip daha çok kapanan takımların baş belası olur

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ne kardesim rumenleri doldurdunuz. Komisyon mu dönuyor? Rumensaray. Daha milli olmamis

3 mac sonra gsc ooo morutan super yetenek. Keske 1-2 tane daha rumen alsak🤣

Bugun biraz tutuk du ona ragmen 1sutu direkten döndu, golde katkisi var, bir de kereme asisti var tabi gol olsaydi. Böyle devam aslan parcasi

Attırdığı golle 1 yıllık maaşını çıkardı Morutan şimdi bir yıl boyunca bedava oynayacak olaya böyle bakmak lazım bir de sezon sonunda kendisini geliştirir ve biz de Avrupa'da yarı final görürsek en aşağı 25 milyona satılır ve tüm takımın 1 yıllık maaşını tek başına çıkartır inşallah diyelim nazar değdirmeyelim Allah sakatlık yüzü göstermesin amin böyle devam

Cok kolay adam geçebiliyor çok iyi seviyelere çıkacak belli hataları da var onları da görmezden gelmemek lazım baskı altında topu ileri doğru ezber olarak attı onun dısında çok yetenekli bu tür oyuncular Avrupa maçlarında kumaşların belli ederler hella olsun

Gol atarsa bence kendine güveni kat kat daha artar ve gercek Morutani izleriz gibi geliyor bana. ilaki hizli bir kanat oyuncusuna gerek yok orta seviyde hiz yeterli olur yeterki bire birde rahat adam gecebilsniz. Morutan özel bir oyuncu olacak tabi kendini gelistirirse

Ghezzal Dortmund maçında 15 ikili mücadelenin 11ini kaybetmiş.
Bu sezon çıktığı tüm maçlarda hiç asist ve gol yok.
Arabın sözleşmeyi kapınca göstereceği performansı hepimiz tahmin etmiştik....

İşte Morutan tercihimizin (hem de kendi performansından bağımsız olarak) doğruluğunu gösteren bir gerçek...

Geri
Üst Alt