#80 Olimpiu Moruţan

ofansif orta saha harici bir yerde beceremeyecek gibi

işin komik tarafı kanat diye aldık.

4-2-3-1 ile forvetin arkasında barış-morutan-kerem hattı kurabiliriz. ama bu tabloda orta sahayı kim kurtarır bilemem.

Ozel oyuncu ama ligde en fazla 45 dk oynayacaksa devre arasi satalim,yazik olmasib

FT bey niye hep ilk bunu cikariyor.

Yerine giren adam da Feghouli 🤮

Ben de bugün çıkarılmayı hak ettiğini düşünüyorum.

mevcut kadro dahilinde sakatlık hariç kötü oynasa dahi oyundan alınamamalı. tek istisna yedekten bay girecekse son seçenek çıkartılması düşünülebilir.

bugüne kadar ne zaman oyundan alınsa takımda ilerleme değil gerileme oldu. ilerde bireysel olarak bir şeyler yapabilecek en potansiyelli oyuncu. 80 dakika kötü oynar, 81. dakika bir hareketle maçı kazandırır.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kerem ne kendisi kanat oynamıyo ikiside serbest oynuyo

mevcut kadro dahilinde sakatlık hariç kötü oynasa dahi oyundan alınamamalı. tek istisna yedekten bay girecekse son seçenek çıkartılması düşünülebilir.

bugüne kadar ne zaman oyundan alınsa takımda ilerleme değil gerileme oldu. ilerde bireysel olarak bir şeyler yapabilecek en potansiyelli oyuncu. 80 dakika kötü oynar, 81. dakika bir hareketle maçı kazandırır.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takımın profiline bakılırsa bu arkadaş 90 dakika sahada olmalı yada yedek olacaksa da 2.yariyi net oynamali

Kendisi sırf fazla sorumluluk aldığı için kötü gözüküyo mozart gibilerde tetikte bekliyo işte böyle

Geçen maçta neden çıktı demem de bu maçta çıkması doğaldı berbat oynadı ilk yarı. Ayrıca çıkarması doğru olduğunu ikinci yarı baskısıyla anlaşıldı.FT bu maç için değişiklik konusunda yanlış bir hamle görmüyorum.

Geri
Üst Alt