#80 Olimpiu Moruţan

Bugün attığı golde koşusu muhim son 2 hafta 6 puan getirdi ama onun yaşında iken Belhanda, Montpellier'i şampiyon yapıyordu, yetmez hala çok yolu var. Bir pozisyonda aldı sağda eveledi geveledi kaybetti oysa desteğe gelen yoktu bir an önce içeriye atmak zorundaydı ve içeride 5 kişi vardı. Oyunu öğrenecek zamanla seviyorum bu çocuğu.

Bos Kaleye atti bugun ama 2 haftadir maci kazandiran golleri atiyor.

Bugün attığı golde koşusu muhim son 2 hafta 6 puan getirdi ama onun yaşında iken Belhanda, Montpellier'i şampiyon yapıyordu, yetmez hala çok yolu var. Bir pozisyonda aldı sağda eveledi geveledi kaybetti oysa desteğe gelen yoktu bir an önce içeriye atmak zorundaydı ve içeride 5 kişi vardı. Oyunu öğrenecek zamanla seviyorum bu çocuğu.
güzide forumumuzda belhandanın adını anmayalım lütfen!!

adamın ismini duyunca bile tüylerim ürperiyor

Bu adamin dar alanda calim yetenegi o kadar iyi degil o yuzden ortada oynamasi daha iyi olur.

Degildir :)

En iyi gol cocuk halinle sesin kisilasincaya kadar bagirdigin goldur mesela sunun gibi;

Ben takımın hücuma çıkışı ve arka direkte orta bitiveren hücum elemanları olduğu için en iyi gol boş kaleye atılan gol diye.

Yoksa Hagi gibi maestroların böyle golleri tabiki de seyir zevkidir.

Bu cocugun gol atması daha da mutlu ettı oyuna son 8 dakıka da gırıp macı kurtarmıs oldu beklentımız buyuk ama tabı zamanla bır anda degıl.

M.o istedi .aldik oynatti sonra kesti.Morutani istedi oynatti simdide kesmeye calisiyir once ilk oyundan cikardigi oyuncu oluyir sinra kesiyor gecen sene m.oda aynisini yapmisti amac ne merak ediyorum Marsilya macinda degansa en cok yardim eden oyuncuydu zaten.Babel ve Fegten vazgecememe nedeni ne acaba

290 dakika oynayip 2 gol 1 asist yapmis.

M.o istedi .aldik oynatti sonra kesti.Morutani istedi oynatti simdide kesmeye calisiyir once ilk oyundan cikardigi oyuncu oluyir sinra kesiyor gecen sene m.oda aynisini yapmisti amac ne merak ediyorum Marsilya macinda degansa en cok yardim eden oyuncuydu zaten.Babel ve Fegten vazgecememe nedeni ne acaba
Bazen ölümüne ft ci bazen en büyük ft düşmaısın renkdaş bu esnekliğini canı gönülden kutluyorum

Geri
Üst Alt