Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
ftcilige geri mi döndünHe aynen ft kesmeye çalışıyor.
Aptal aptal yorumlar görmek yoruyor
olm sendeki bu eskiye rabet olayi ne zaman son bulacak yawsnjs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ftcilige geri mi döndünHe aynen ft kesmeye çalışıyor.
Aptal aptal yorumlar görmek yoruyor
Kanka ftcilikle alakası yok ya. Morutan'ı kesmiş etmiş filan aptal aptal yorumlar gördükçe ne diyim yaniftcilige geri mi döndün
Hocamizin zamsninda yaptiklari aklima geliyor ft oluyorum.Sonra sacma sapan tercihleri ile beni kudurtuyor.Bazen ölümüne ft ci bazen en büyük ft düşmaısın renkdaş bu esnekliğini canı gönülden kutluyorum
Ben de katılıyorum hocam ama cigaldau da var sebest içinDevre arasında feghouli ve Babel i ne yapıp edip göndermemiz lazım hızlı iki kanat lazım topla ilişkileri iyi olan morutan serbest oynarsa daha faydalı olur diye düşünüyorum
Suan orta saha da teknik kapasitesi en yüksek oyuncu olduğu için Cicaldau dan orda olmasında fayda gördüm yoksa cicaldau da 10 numara çok iyi oynayan bir oyuncuBen de katılıyorum hocam ama cigaldau da var sebest için
Tam bir dava adamıftcilige geri mi döndün
Popescu yu silmen üzdüHagiden sonra gelen en iyi Romanyali olacak gibi.2 gol 1 asisti var suan reisin
Suan performans olarak bakarsak Morutan Kerem den daha onde fızık kondısyonu yukarı cıktıgında farklı olur ancak Kerem hızlı kanat profılıne sahıpken Morutan teknık kapasıtesı yuksek bır oyuncu olarak oynuyor Morutan dan savunma arkasına kosu beklemek yanlıs savunma arkasına top atacak asıst yapacak ozellıklerınden faydalanmak lazım mesela Marsılya macında takım oyuncusu olarak oynadı defansa kadar gelıp topu cıkardı buyuk macların oyuncusu olması ıcın zamana ıhtıyacı var lıgımızde ıse bır ıkı vıtes arttırırsa cok farklı olur Romanya mıllı takımıyla ınsallah ılk macını oynar uluslararası maclar tecrube katacaktır.Beklentileri yükseltmenin lüzumu yok ne kadar yetenekli olsa dahi bence şu an seviye olarak keremin bile aşağısında tabi fizik kondisyonunu yükselttiği vakit farklı konuşuruz
Aynı gorusteyım Popescu defans oldugu ıcın Hagı kadar goze batmasada ıkısıde aynı sevıyede katkı vermıstır Popescu da buyuk defanstı.Morutan ve Cıcaldau yu Hagı ve Popescuyla kıyaslamak yerıne destek olarak kendı orjınallıklerını gormek lazım.Morutan ve Cıcaldau da ınsallah bızde buyuk ızler bırakır.Popescu yu silmen üzdü
Ftci olman beni sevindirirKanka ftcilikle alakası yok ya. Morutan'ı kesmiş etmiş filan aptal aptal yorumlar gördükçe ne diyim yani
Ofansif olarak diyelimPopescu yu silmen üzdü