#80 Olimpiu Moruţan

50k önünde insallah kafayi yemez

pes de r2 kare ile atiyorsun plaseyi admin pes e gore sey etmid

pesin zerre agirligi kalmadi olm yav

hani 10 sene önce bunu bu sekilde atsa anlarim ama su anda yetisen nesilden hicbiri pesi dogru düzgün oynamamistir bile

bu arada efootball 22 desek daha dogru olur🤣

Bilmiyorum skor 2-0 3-0 filan olmadığı sürece Morutan 'ı ne olursa olsun oyundan çıkarmak bana saçma geliyor, saha içinde çok kötü olabilir hatta hiç ortalıkta görünmüyor da olabilir ama bir çalımıyla, köşeye bıraktığı bir topla veya yapacağı bir asistle oyunu sana döndürebilecek bir oyuncu ki geldiğinden beri bunu sık sık yapıyor

İlk geldiği Kasımpaşa maçında önce dakika 32 'de skor 0-0 'ken Cicaldau 'ya asist yaptı sonra skor 2-0 'a gelirken Kerem 'in attığı golde aslan payı yine Morutan 'ın
Göztepe maçında yine skoru 2-1 'e getiren golü attı hem de ne attı yani
Rize deplasmanında yine 3 puanı getiren golü attı
Antep maçına yine eşitliği bozan golü attı çok da güzel köşeye bıraktı
Lokomotiv deplasmanında oyuna girdi darmaduman etti rakip savunmayı Kerem 'e 1 asist yaptı ama 2 tane daha gol pası golle sonuçlanmadı

Takımda bunları yapabilecek, üstüne üstlük bir de oyunda sürekli aktif olan oyunu 2 yönlü oynayan bir alternatifi varsa Morutan değil o oynasın sesimi çıkarmam ama bu takımda Morutan 'ın yerini doldurmak çok zor eldeki kadroya bakınca "the special one" Morutan 'dır

kaleyi gordugun yerden vur bilader
.
Screenshot_20211104_150418.webp

Yüzümü kara çıkarma..

Şu maçta bu adama 3-4 tane top versinler kaleyi gören illa 1 tane sokar.

Geri
Üst Alt