#80 Olimpiu Moruţan

Umarım daha güçlü bir şekilde döner. Sivasspor'a kiralamayan yönetime teşekkürlerimi sunarım.

Opsiyon şartlarının gerçekleşmesi, direkt piyango anlamına gelir. Pisa diye bir İtalyan alt lig takımının başarısı için duacı olacağım hiç aklıma gelmezdi!..

Ben oyuncuya degil ama yoneticilere kiziyorum. Hic mi network yok ya? Pisa nedir amk? Belcika, Hollanda, Isvicre super liginden 1 takim bile kiralasa daha iyiydi. 150K € parayi alma daha iyi, kiyak gec. Belki ileride yarari olur.

Güney Afrika köy ligine kiralasaydınız. En azından mızrakla avlanmayı öğrenirdi.

Ben oyuncuya degil ama yoneticilere kiziyorum. Hic mi network yok ya? Pisa nedir amk? Belcika, Hollanda, Isvicre super liginden 1 takim bile kiralasa daha iyiydi. 150K € parayi alma daha iyi, kiyak gec. Belki ileride yarari olur.
İtalya 2. ligi futbolu öğrenmesi için o saydığın liglerden daha iyi tercih diye düşünüyorum.

Bence kalmalıydı takımda. Yetenek olarak Kerem ve Yunus'tan eksik olduğunu düşünmüyorum, hatta onlardan daha artı özellikleri de var. Sonradan oyuna girip, maçın gidişatını değiştirebilecek potansiyelde bir futbolcu.

Geri
Üst Alt