Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.298
- 30.131
- 1.988
Bu çocuğa bişey katamadık ya. Katabilsek elimizi aşırı güçlendirecek bir oyuncu konumuna gelirdi. Fb'de olsa bunu oynatıp 10+ ya satarlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mohamed- Morutan- Cica'dan toplam 13-14 milyon kazansak çok iyi olacak bizim için bu para ile de Rashica'nın bonservisi + yabancı durumu seneye kalkacaksa genç bir forvet veya sol kanat almak yoksa yerli bir sol bek almak bizim için gayet iyi olacaktır.Piyasa değeri hızla yükseliyor böyle giderse elimizde tutamayız
Keremle yunustanda gelecek sen onu düz 20 deMohamed- Morutan- Cica'dan toplam 13-14 milyon kazansak çok iyi olacak bizim için bu para ile de Rashica'nın bonservisi + yabancı durumu seneye kalkacaksa genç bir forvet veya sol kanat almak yoksa yerli bir sol bek almak bizim için gayet iyi olacaktır.
Yunus'un piyasası varda Kerem'i bilmiyorum ikisi birden gitmez diye düşünüyorum. Devre arası ben Nelsson ve Boey'i tutabileceğimizi düşünmüyorum asıl birde transfer sezonu maçlar oynanırken devam edecek. Yönetim akıllı davranıp Dk arasında gidecekler ve gelecekler ile anlaşmaları yapıp imzaları atmalı çünkü Dk arasından sonra 1 maç oynanacak ve ondan sonra transfer sezonu açılacak. Transfer sezonu açıldığında ne yapılacaksa önceden ayarlanmış olup ilk haftasında iş bitmeli ve transfer konusu kapadık diye açıklama gelmeli ki oyuncuların kafasında karışıklık olmasın maçlar oynanırken.Keremle yunustanda gelecek sen onu düz 20 de
Bu detayları bilmiyordum ben sadece tüccarım oyuncu satmasını bilirim teknik konuları sizler çözeceksinizYunus'un piyasası varda Kerem'i bilmiyorum ikisi birden gitmez diye düşünüyorum. Devre arası ben Nelsson ve Boey'i tutabileceğimizi düşünmüyorum asıl birde transfer sezonu maçlar oynanırken devam edecek. Yönetim akıllı davranıp Dk arasında gidecekler ve gelecekler ile anlaşmaları yapıp imzaları atmalı çünkü Dk arasından sonra 1 maç oynanacak ve ondan sonra transfer sezonu açılacak. Transfer sezonu açıldığında ne yapılacaksa önceden ayarlanmış olup ilk haftasında iş bitmeli ve transfer konusu kapadık diye açıklama gelmeli ki oyuncuların kafasında karışıklık olmasın maçlar oynanırken.
Mohamed- Morutan- Cica'dan toplam 13-14 milyon kazansak çok iyi olacak bizim için bu para ile de Rashica'nın bonservisi + yabancı durumu seneye kalkacaksa genç bir forvet veya sol kanat almak yoksa yerli bir sol bek almak bizim için gayet iyi olacaktır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu 3.goldeki vuruşta zekaya bak. Bu adamda acayip yetentk varda gerisi yok.1. ve 3. goller
TamamGittiği ligde ben daha iyi oynarım.
en dogru yorumGittiği ligde ben daha iyi oynarım.