#80 Olimpiu Moruţan

Bu çocuğa bişey katamadık ya. Katabilsek elimizi aşırı güçlendirecek bir oyuncu konumuna gelirdi. Fb'de olsa bunu oynatıp 10+ ya satarlardı

Piyasa değeri hızla yükseliyor böyle giderse elimizde tutamayız
Mohamed- Morutan- Cica'dan toplam 13-14 milyon kazansak çok iyi olacak bizim için bu para ile de Rashica'nın bonservisi + yabancı durumu seneye kalkacaksa genç bir forvet veya sol kanat almak yoksa yerli bir sol bek almak bizim için gayet iyi olacaktır.

Mohamed- Morutan- Cica'dan toplam 13-14 milyon kazansak çok iyi olacak bizim için bu para ile de Rashica'nın bonservisi + yabancı durumu seneye kalkacaksa genç bir forvet veya sol kanat almak yoksa yerli bir sol bek almak bizim için gayet iyi olacaktır.
Keremle yunustanda gelecek sen onu düz 20 de

Keremle yunustanda gelecek sen onu düz 20 de
Yunus'un piyasası varda Kerem'i bilmiyorum ikisi birden gitmez diye düşünüyorum. Devre arası ben Nelsson ve Boey'i tutabileceğimizi düşünmüyorum asıl birde transfer sezonu maçlar oynanırken devam edecek. Yönetim akıllı davranıp Dk arasında gidecekler ve gelecekler ile anlaşmaları yapıp imzaları atmalı çünkü Dk arasından sonra 1 maç oynanacak ve ondan sonra transfer sezonu açılacak. Transfer sezonu açıldığında ne yapılacaksa önceden ayarlanmış olup ilk haftasında iş bitmeli ve transfer konusu kapadık diye açıklama gelmeli ki oyuncuların kafasında karışıklık olmasın maçlar oynanırken.

Yunus'un piyasası varda Kerem'i bilmiyorum ikisi birden gitmez diye düşünüyorum. Devre arası ben Nelsson ve Boey'i tutabileceğimizi düşünmüyorum asıl birde transfer sezonu maçlar oynanırken devam edecek. Yönetim akıllı davranıp Dk arasında gidecekler ve gelecekler ile anlaşmaları yapıp imzaları atmalı çünkü Dk arasından sonra 1 maç oynanacak ve ondan sonra transfer sezonu açılacak. Transfer sezonu açıldığında ne yapılacaksa önceden ayarlanmış olup ilk haftasında iş bitmeli ve transfer konusu kapadık diye açıklama gelmeli ki oyuncuların kafasında karışıklık olmasın maçlar oynanırken.
Bu detayları bilmiyordum ben sadece tüccarım oyuncu satmasını bilirim teknik konuları sizler çözeceksiniz

Geçen sene kreatiflik konusunda o kadar berbattık ki bu arkadaşın yeteneği çok hoşuma gitmişti. Mental ve fiziki zayıflığı sonu oldu. Çok da güzel gol ve pozisyonları vardı halbuki

10m euro net kemiksiz paray fitim

5.75m mohammed
3m morutan
1,5m cucaldu falan

Morutan'dan söylenen bonservisi kazanırsak çok iyi olur cidden. Morutan'ın iyi bir potansiyeli var ama mesela Rashica'ya bakıyorum çok daha hazır ve olmuş bir oyuncu. Morutan ve Mohamed'den kazanılacak bonservislerle Rashica'yı alsak çok güzel olur cidden.

Son düzenleme:
Olimpiu Morutan, Pisa'nın Cagliari ile oynayacağı maça ilk 11'de başlıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt