#80 Olimpiu Moruţan

Bu sene ekstrem bir yabancı kontenjanı sıkışıklığı yaşamazsak kadroda kalmalı, takımın havasından olumlu etkilenecektir elbet.

Kamp performansı önemli. 10 numara transferini rafa kaldırtabilir. Sağ kanat olarak görmemek lazım mevcut kadroda.

Kiralanması gerekiyor ama 5 büyük ligden birine, bence kalsa bile çok şans bulamaz

iyi oyuncu mu belki ama baskıyı kaldırabilecek bir tip değil gibi.

Hücum oynayan bir takım daha güçlenmiş bir Morutan 22 yaşında Romanya dan çıktı uyum sorunu yasadi.Morutan mutlaka takımda tutulmalıdır ayrıca hep soyluyorum Romanya Avrupa şampiyonasına gidecek büyük ihtimal bu çocuk da büyük paralar kazandırabilir.

11 i zor alacağını düşündüğü yerde ne kadar kendini verebilir bilemiyorum. bu takım geldiği dönemdeki takımdan cok farklı. kendi içinde farklı olabilir. bunun idrakında olup eğlencesine keyif almaya bakıyordur umarım. o şekilde düşündüğünde verim alabiliriz sanki.

Mertens ve Icardili sevgi ortamında yüzünü güldürebilirsek müthiş katkı alabiliriz. Belki de sezonun flaş oyuncularından olur. Mutlaka tutulmalı. Yabancı kontenjanı (14+2) böyle olmalı:

Muslera

Boey
Nelsson
Angelino
Dubois

Torreira
Paredes
Gedson-Melo tipi orta saha

Rashica
Morutan
Mertens
Zaniolo
Genç 10 NO (U21)

Icardi
Yedek Santrafor
Genç Santrafor (U21)

Angelino, Kerem'in oynamadığı zamanlarda arkasında Kazımcan ile sol açık olarak oynayabilir.
Angelino transferiyle birlikte Galatasaray Kerem'in kanadına da Rashica'nın dışında üçüncü bir alternatif yarattı.

Yabancı olmasa takımda kalsın derdim. Mental yükü kaldırabilirse yine kalsın çok mühim değil. Ancak paraya çevrilebiliyorsa gidişine üzülmem. Yani teknik kapasite bir yere kadar. Burada daha yetenekli emre mor u bile kaldıramadı.
Morutan ın en büyük handikapı yapamadığında hemen motivasyonu kayboluyor.

Mertens'den geçen sezon ki verimi almamız zor. Bu nedenle mertens yerine oyuncu alınmayacaksa morutan kalmalı.

Geri
Üst Alt