Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.297
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okurken heyecanlandırdın renktaş.Boeyden Morutana, ters kanattaki angelinoyu gördü, angelinodan harika kontrol, bekletmeden ortayı açtı, pas demek daha doğru, İcardiye doğru, İCARDİİİİiiiiiii!!!!!!! Ters köşeye imza kafa vuruşu.. bu sene Galatasaray en iyi yaptığı şeyi yapıyor, İcardiyle topu hızlı hücumda buluşturuyor.. PSG 1 Galatasaray 2. Prince Parkta sessizlik hakim, dk 88de, 1-0dan durumu 2-1 e getirdi İcardi eski takımına karşı. Bu sonuç, gruptan lider çıkmayi garantilemek demek.. Bu sonuç, özlenen Avrupa fatihinin geri dönüşü demek. Ömer urundul: İcardi büyük oyuncu, şimdi ortanin açılışı ve o ters köşeye yönlendirisi usta işi. Spiker: morutanin boş koşu atan angelinoyu gormeside es gecilmemesi gereken bir ayrıntı. Bu ikili bu sene bunu çok yaptı. Defansif zaafları olacak denilen angelino cldeki 4. Asistini yaptı. Uyandim
Bu sene bu maçı izleyeceğiz inşallah.. böyle bir sonuç olursa menzil tarikatindaki boşalan şeyh koltuğuna ben oturmayı düşünüyorum. Trendyoldan sürme sipariş edeyimOkurken heyecanlandırdın renktaş.
Boeyden Morutana, ters kanattaki angelinoyu gördü, angelinodan harika kontrol, bekletmeden ortayı açtı, pas demek daha doğru, İcardiye doğru, İCARDİİİİiiiiiii!!!!!!! Ters köşeye imza kafa vuruşu.. bu sene Galatasaray en iyi yaptığı şeyi yapıyor, İcardiyle topu hızlı hücumda buluşturuyor.. PSG 1 Galatasaray 2. Prince Parkta sessizlik hakim, dk 88de, 1-0dan durumu 2-1 e getirdi İcardi eski takımına karşı. Bu sonuç, gruptan lider çıkmayi garantilemek demek.. Bu sonuç, özlenen Avrupa fatihinin geri dönüşü demek. Ömer urundul: İcardi büyük oyuncu, şimdi ortanin açılışı ve o ters köşeye yönlendirisi usta işi. Spiker: morutanin boş koşu atan angelinoyu gormeside es gecilmemesi gereken bir ayrıntı. Bu ikili bu sene bunu çok yaptı. Defansif zaafları olacak denilen angelino cldeki 4. Asistini yaptı. Uyandim