#80 Olimpiu Moruţan

Morutan'ın şu 1-2 yıldaki oyunu ve vaadettikleri bile minimum 8 Milyon € zaten, keza tıpatıp aynı durum Yunus Akgün'de de geçerli.
Takıma katkılarına göre eleştirirken bu gerçekleri unutup oyuncuları değersizleştirmemek gerek , Pisa iyi ki almadı Morutanı.

Ve Morutan 3.5 Milyon € 'ya geldi bu unutulmamalı sanki 15 milyona alınmış gibi davranmayalım. (ben böyle hatırlıyodum fenermarkt 4.2 yapmış bi bonustan herhalde ona istinaden geçen öyle yazdım)

Ayrıca Morutan kiralanmamalı , aynı döngü artık yeter. Sonraki satıştan pay ile satılsın ederi bulunursa yoksa kalsın.

Morutan 3.5 Milyon €'ya geldi.
Morutan 630.000 € 'ya oynuyor.

1 sene Hollanda ya da Belçika pro da oynasa iyi istatistik yapar. Satması da kolaylaşır.

Morutan takımda kalmalı. Icardi ve Mertens gibi oyuncularla Florya'nın suyundan içtiğinde süperstar olabilme kumaşı var. Bu sene rotasyonda kalmalı.

Yunus ve Yusuf'a göre x3 verim alırız en kötü bu adam çıkıp tek başına maç alabilir diye bir hissiyat var diğerleri girince ne oynadıkları bile belli değil kaldı ki Yusuf giremiyor bile önce onları göndermek lazım.

Okan hocanın gözüne girmiş midsjöyü yollayıp bu adama kontenjan açmamız lazım

milli takımdan bu yana artan formu var , formdayken kaliteli takımımızda daha hızlı gelişim gösterecektir

Gavara etme şşşt
E17S1lwWYAQS-mf.webp

Geri
Üst Alt