#80 Olimpiu Moruţan

Muhtemelen bu sene yine kiralık gider yabancı sınırı yüzünden. En azından bu sene Serie A falan görse keşke.

Hantaldan kastın tam olarak nedir, benim anladığım anlamıyla Morutan'ın hantallıkla falan alakası yok zira. Kısa mesafede son derece çevik, belki de en iyi özelliği ters çalımları. Hantal bir adamın en iyi özelliği nasıl çalım atmak olabiliyor? Bir Torrent hayranından Morutan övgüsü beklemezdim de atıyorum kısa pas becerisi yok demek yerine hantal demek biraz komik açıkçası.

Bu yıl Hollanda ya da Belçika takımlarına kiraya vermemiz ve orada asist gol sayısı olarak çift hanelere ulaşırsa ciddi bonservis getirisi olur.

Hantaldan kastın tam olarak nedir, benim anladığım anlamıyla Morutan'ın hantallıkla falan alakası yok zira. Kısa mesafede son derece çevik, belki de en iyi özelliği ters çalımları. Hantal bir adamın en iyi özelliği nasıl çalım atmak olabiliyor? Bir Torrent hayranından Morutan övgüsü beklemezdim de atıyorum kısa pas becerisi yok demek yerine hantal demek biraz komik açıkçası.

Renktaş, Morutan asla hantal falan değil ki bence ortalamanın üstünde çevik ve de teknik. Bizim Abdülkerim'i falan Konya maçında fena çizmişti bir ara.

Hem hantal hem çalımcı deyince aklıma Yusuf Şimşek geldi. Allahın cezası nası bir adamdı o yahu.

Vallaha gitsin istemiyorum ama Erden reis Avrupa şampiyonlugu diyor 2-3 yıldız diyor yabancı sinirindan dolayı kiraya verilmeli.

Akşama yine o müthiş diagonal paslarından görecek miyiz ha aslanım.

hollandaya gitse 10+10 kesin gözüyle bakıyorum.

barış ve morutana bi tık üzülüyorum, dün erden timurun yaptığı açıklamalardan sonra belli ki transferler devam edecek.

zaha sonrası ikisinin de pek forma alma şansı kalmadı. hele barışın işi daha zor üstüne bakambu da geldi.

hollandaya gitse 10+10 kesin gözüyle bakıyorum.

barış ve morutana bi tık üzülüyorum, dün erden timurun yaptığı açıklamalardan sonra belli ki transferler devam edecek.

zaha sonrası ikisinin de pek forma alma şansı kalmadı. hele barışın işi daha zor üstüne bakambu da geldi.
barış alper yerli kontejanından şanslı aksine asıl morutan'ın işi zor elemelerde iyi oynarsa iyi teklifler gelir belki morutan'a

Geri
Üst Alt