Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet.Morutan mı hantal ?
Hantaldan kastın tam olarak nedir, benim anladığım anlamıyla Morutan'ın hantallıkla falan alakası yok zira. Kısa mesafede son derece çevik, belki de en iyi özelliği ters çalımları. Hantal bir adamın en iyi özelliği nasıl çalım atmak olabiliyor? Bir Torrent hayranından Morutan övgüsü beklemezdim de atıyorum kısa pas becerisi yok demek yerine hantal demek biraz komik açıkçası.
Yusuf Demir ile beraber farklı takımlara aynı şekilde kiralanmalı.Bu yıl Hollanda ya da Belçika takımlarına kiraya vermemiz ve orada asist gol sayısı olarak çift hanelere ulaşırsa ciddi bonservis getirisi olur.
Hantaldan kastın tam olarak nedir, benim anladığım anlamıyla Morutan'ın hantallıkla falan alakası yok zira. Kısa mesafede son derece çevik, belki de en iyi özelliği ters çalımları. Hantal bir adamın en iyi özelliği nasıl çalım atmak olabiliyor? Bir Torrent hayranından Morutan övgüsü beklemezdim de atıyorum kısa pas becerisi yok demek yerine hantal demek biraz komik açıkçası.
barış alper yerli kontejanından şanslı aksine asıl morutan'ın işi zor elemelerde iyi oynarsa iyi teklifler gelir belki morutan'ahollandaya gitse 10+10 kesin gözüyle bakıyorum.
barış ve morutana bi tık üzülüyorum, dün erden timurun yaptığı açıklamalardan sonra belli ki transferler devam edecek.
zaha sonrası ikisinin de pek forma alma şansı kalmadı. hele barışın işi daha zor üstüne bakambu da geldi.
Çok hızlı değil dersen anlarım da aşırı çevik benceMorutan o fizikle nasıl süperstar kumaşı taşıyor anlamadım. Çok hantal oyuncu.