#80 Olimpiu Moruţan

Üstüne düşülse çok önemli bir potansiyel, gerekli şansı da bence hiç vermedik.

Babel malıyla sezon bitireceğimize o dönem düzenli oynasa daha iyi olurduk.

Neyse takıntılı taraftarın kurbanı olacak gibi sonunda bu da.

morutan aceleciliği bırakmış göründü bir iki maçtır

daha olgun

yunus mesela neden 1 kere basamıyor topa düşünmek için anlamıyorum

Ya özgüven mi aktiflik mi bilmiyorum mesela top veriyor kendini hemen geri çekiyor topun arkasına geçiyor halbuki topu takip etse aksiyonun içinde kalacak. Neden böyle yapıyor bilmiyorum cozse su problemi çok farklı birşey izlicez
Futbol beyni var boeye attığı o pas mukemmel

Yabancı sınırının kurbanı olmaz umarım. Kamp başından itibaren verilen şansları iyi kullanıyor. Rövanş maçında oynayıp üzerine koyarak devam etse belki de formayı alıp gidecek. Bu oyun biraz da fırsatlar oyunu.

İçine kapanık görüntüyü atmış gibi görünüyor, free-kick kullanmak için diretti vs. İkinci maçta 11 oynasın görelim. Yunus’un her türlü önünde ama kaliteli sağ kanat transferini engellemek için ikinci maçta 2 gol 1 asist yapması gerekir..

Bu senenin kilit acicisi bu adam olur. Terse attigi uzun paslar leziz en son melo atiyordu boyle toplar.

Okan hoca ezbercilik yapip ilk 11 denemiyor inatla.

Yetenekli oldugu zaten biliniyordu transfer olmadan önce

Özgüven yerine gelmis ve gectigimiz yila göre daha sabirli ve sakin sekilde oynuyor panik yapmiyor

Ama mental ve karakter olarak hala bir degisim yok,vucut dili gercekten cok garip bunu düzeltmesi gerekiyor

Is var adamda. Kalmali ve oynamali.

Rovansta 11 baslar ve elenirsek bugun 11 baslasin diyenlerin cogu niye 11 basladi bu adam diye hocaya giydirecektir.

Yerinde oynayan adamlardan formayı alma ihtimali 0.

Sonradan oyuna girmesi ve 1 yil mertens gozetiminde devam etmesinden yanayim.

Rovansta 11 baslar ve elenirsek bugun 11 baslasin diyenlerin cogu niye 11 basladi bu adam diye hocaya giydirecektir.

Yerinde oynayan adamlardan formayı alma ihtimali 0.

Sonradan oyuna girmesi ve 1 yil mertens gozetiminde devam etmesinden yanayim.
Bu da mantıklı bir istek

Ben dediğim gibi kendisinden umutluyum

Kadroda yabancı futbolcuya yer açmak adına saçma sapan işlere girmeyiz umarım

Haftaya 11 oynatilinca gömülecek oyuncu arıyonuz gibi geldi bana.
Uyum yasayacağı oyuncularla oynatılirsa başarılı olmama ihtimali yok, ayni berkanın doğru ekiple oynadığında gösterdiği performans gibi.
Tamamlayıcı oyuncuları tespit edip o sekilde oynatılmalı.

Bu da mantıklı bir istek

Ben dediğim gibi kendisinden umutluyum

Kadroda yabancı futbolcuya yer açmak adına saçma sapan işlere girmeyiz umarım
Yerinde olsam mertense karısından daha yakın dururum. Potansiyelini ortaya cikarmasinin anahtari mertenste.

Kerem terbiyesizlik yaptı Morutana. Bu salak hareketleri çok sinirimi bozuyor. Marcaoyada benzer isler yaptı neler olduğunu gördük.

Bu adama daha fazla şans verilmeli. Geldiğinden beri hep haksızlığa uğradı. Önce Fatih Terim çok iyi oynadığı maçlarda bile takımdan ilk çıkardığı futbolcu oldu ya da bir sonraki hafta ilk 11'de şans vermedi. Okan Buruk da geçen sezon başında hazırlık maçlarında bile yer vermeyerek kiralık gönderdi. Bu sezon hazırlık maçlarında gayet iyi performans göstermesine rağmen Okan hoca Morutan'ın yerine Yunus'u tercih ediyor. Anlamak mümkün değil.

Geri
Üst Alt