"80 puana şampiyonuz"

26 galibiyet 2 beraberliğe beşiktaşında ulaşabileceğini düşünüyorumda o yüzden
34 maçlık koca bir sezonda sadece 2 beraberlik alacaklarını mı düşünüyorsun?

Daha 2 hafta oynadık ve adamlar ilk beraberliğini aldı. Yani senin "öngürüne" göre kalan 32 haftada sadece 1 beraberlik alacaklar.

Çok mantıksız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

34 maçlık koca bir sezonda sadece 2 beraberlik alacaklarını mı düşünüyorsun?

Daha 2 hafta oynadık ve adamlar ilk beraberliğini aldı. Yani senin "öngürüne" göre kalan 32 haftada sadece 1 beraberlik alacaklar.

Çok mantıksız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İllaki endekslemeyiz. 25 galibiyet 5 beraberlikte 80 puan yapar. Ben en maksimumu düşünerek söledim.

İlk yarı 14 galibiyetle tamamlarsak şampiyonuz. Yani 12 maç daha kazanmamız lazım.

Bu sezonun şampiyonu 2006-2007 ve 2012-2013 gibi 70-72 arasında puan toplar,sadece tek takım 70'i geçer diye düşünüyorum.

80 puan almak mumkun. Sistemli oynamaya devam edersek ve ciddi sakatliklar vermezsek. Insallah Sigthorsson'un sakatligi takimdaki son ciddi sakatlik olur.

25 galibiyet 5 beraberlik cok zor

22 galibiyet 6 beraberlik 6 maglubiyet

72 puan yeterli olabilir

Beşiktaş cl oynayacak ve yıpranacaklar + sakatlıkta olabilir ekstradan.1 stoper bir forvet uzun sakatlansa devre arasına kadar 7-8 puan fark bile atabiliriz tabi bizimde sezonda ne oynayacağımızı derbi oynana kadar çözmek zor

İşte tezatlık orda aslında :D Yani demek istediğim şu şahsen Beşiktaşın 6 yenilgi alacağını düşünmüyorum mesela 3 maç yenilip kalan 3 maçıda beraberlik olarakta kullanıp 83 puan bile alabilirler. Yani 80 puan bana az geldi nedense :D

Geçen yıl o iyi takımları bile 79 puan topladı.Bu sene daha da düşük puan toplayacaklarını düşünüyorum.

Kağıt üstünde normal geliyor 80-83 puanlar ama pratikte gerçekten zor.3 beraberlik 3 yenilgiden fazlası alınıyor çok rahatça.

Ortalama 6 haftada bir 4,5-5 puan kaybımız olacağını düşünürsek 74-78 puan aralığında bitirme ihtimalimiz yüksek gibi

Besiktas CL öncesi ve sonrasinda puan kaybeder, adamlar buna alisik bir camia degil bir kere. 6 sene mi 7 sene mi ne önce CL oynamislar en son.

Aslinda bizim acimizdan en güzeli hem Fener'in hem de Besiktas'in Avrupa kupalarinda 2017 senesini görmeleri olur. Tabi Besiktas'in grubunda 3.olmasi lazim bunun icin, ikincilik zor.

Besiktas CL öncesi ve sonrasinda puan kaybeder, adamlar buna alisik bir camia degil bir kere. 6 sene mi 7 sene mi ne önce CL oynamislar en son.

Aslinda bizim acimizdan en güzeli hem Fener'in hem de Besiktas'in Avrupa kupalarinda 2017 senesini görmeleri olur. Tabi Besiktas'in grubunda 3.olmasi lazim bunun icin, ikincilik zor.

Görsünler de,daha ilerisi olmasın.Son 16'da elensinler.

Şampiyon olalımda puanı farketmez 70-80.

Geri
Üst Alt