81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Açıklanıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Oylar Porsuk Lobisinin değerli insanı sayın Ozan Tokgöz ağabeyden geliyor. Acaba verdiği puanlar ile lobidaşı Alpay'ı mı şampiyon yapacak yoksa rakip lobidaş Aslan'ı mı:D:D:D

Haaaaaydaaaaa hala Aslan ve Alpay'ın şarkılarına puan gelmedi:D:D:D

10-,12- puanlar kime gidecek acaba???

Yok böyle bir rezillik. Tam da son puanlar açıklanırken forum çöktü. Kimse bana bunun tesadüf olduğunu söyleyemez. Porsuklar yine büyük oyun çeviriyor.

ne hikmetse her tasin altindan alpay cikiyor bu yarismada

sonuc aciklandiginda da genelde birinci oluyor

Yok böyle bir rezillik. Tam da son puanlar açıklanırken forum çöktü. Kimse bana bunun tesadüf olduğunu söyleyemez. Porsuklar yine büyük oyun çeviriyor.

Dünden belliydi Aslan kardes, Komodo olarak cok hizli baslamistik aniden Forum yavasladi ve nedense o Forum sorunun dan sonra sen haric diger Komodolar düsüse gecti.

Umarim bügün vurdugun Gol olsun Aslan Türkoğlu

Derin GSC yönetiyor buraları. Yarışma için koca forumu çökerttiler bee..

Derin GSC Panzerle geldiysede Komodo Ejderleri ve arkadaslari onun etrafini sarmayi bildi, bu Sampiyonluk gelecek!!!!

aufstand-in-den-bezirken-teaser.jpg

Sampiyonluk gelmese ozaman buna hazir olun eyy derin GSC

aufstand-in-der-ukraine.jpg

Destek cig gibi büyüyor Old boyslar bile devreye girdi

h4c8gc49.jpg

Şimdi bir Komplo Teorisi üretelim. Son puanlar Ozan ağabeyden geliyordu ve Alpay'ın ihtiyacı olan puanlar gelmemişti. Bu durum anlaşılınca porsuklar olağanüstü hal ilan edip anında forumu dondurdu. Muhtemelen kapalı kapılar ardında beni şampiyon yapacak oy sandığını çaldılar. Bu kanıya varmamız için sebepler nelerdir?
Emrah Yıldırım forumun kirli işlerden sorumlu admini. Kendisi bir porsuk üyesi. Alpay Asma şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesinden şaşmayan, bu yarışmada da şampiyon olamayacağı takdirde muhtemelen geride kalan kariyerini tımarhanede geçirecekti. Bunu gören porsuklar, en başarılı üyelerini kaybetmemek adına, şike nasıl yapılır? Sorusunun online örneğini sergilediler.
Yarışmayı düzenleyen Tanju Karayel kardeşim de her ne kadar saf, temiz bir porsuk üyesi olsa da, sonuçta porsuk porsuktur ve en iyi porsuk ölü porsuktur. Şayet şampiyon olamadığım takdirde de diri porsuk kalmayacaktır!

Şimdi bir Komplo Teorisi üretelim. Son puanlar Ozan ağabeyden geliyordu ve Alpay'ın ihtiyacı olan puanlar gelmemişti. Bu durum anlaşılınca porsuklar olağanüstü hal ilan edip anında forumu dondurdu. Muhtemelen kapalı kapılar ardında beni şampiyon yapacak oy sandığını çaldılar. Bu kanıya varmamız için sebepler nelerdir?
@Emrah Yıldırım forumun kirli işlerden sorumlu admini. Kendisi bir porsuk üyesi. @Alpay Asma şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesinden şaşmayan, bu yarışmada da şampiyon olamayacağı takdirde muhtemelen geride kalan kariyerini tımarhanede geçirecekti. Bunu gören porsuklar, en başarılı üyelerini kaybetmemek adına, şike nasıl yapılır? Sorusunun online örneğini sergilediler.
Yarışmayı düzenleyen @Tanju Karayel kardeşim de her ne kadar saf, temiz bir porsuk üyesi olsa da, sonuçta porsuk porsuktur ve en iyi porsuk ölü porsuktur. Şayet şampiyon olamadığım takdirde de diri porsuk kalmayacaktır!

"Porsukların şampiyon olmasındansa komodolar olsun daha iyi" felsefesini taşıyan kedilerden biri trafoya girmiş olamaz mı diyorsun kardeşim? :D

Ben hiç trafoya giren porsuk duymadım daha önce. Bu ihtimali bir düşün. :DD

Tüm arkadaşlar müsterih olsun. Sonuçlar belli sadece açıklanmasında gecikme oldu. Akşam saatlerinde Aslan Türkoğlu ve Alpay Asma kardeşlerimizin hangisinin 1. olduğunu açıklayacağım.

Porsuklarda yanlış olmaz:)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizi ciddiye almayan derin GSC ve yandaslarina saldiriya gecmis durumdayiz son kale düsmek üzeri

vwnsia8w.jpg

Sonucuna da herkes katlanacak

z59qepx7.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt