- 19 Mart 2014
- 28.109
- 29.579
- 2.598
Muhteşem bir karar oldu. Bayramda bu virüs zirve yapardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk başlarda öyleydi. Ama sonradan kararları oldukça düzelttiler.doğru karar. şu süreç başladığından beri ya geç ya da yanlıs kararlar verildi hep. ilk isabetli karar olabilir.
ben taktir ediyorum ya uyguladığımız kararları. bazı noksan noktalar vardı ama bir sonraki hamleyle düzeltiyorlar. bakanlıklara kulak asarak ilerlemenin yararları olsa gerek.İlk başlarda öyleydi. Ama sonradan kararları oldukça düzelttiler.
Avluda kılınacak diyorlardıCumhurbaşkanı Erdoğan: "29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlayarak camilerimizi ibadete açıyoruz."
uygun camiiden kasıt avlusunun belirli mt2 den büyük olanlardan bahsediyor herhalde. kapalı alanda kıldırmazlar herhalde.
camiler açılıyorsa bayramlaşmaya da gidilmelidoğru karar da kimse uymuyor ki yine giderler bayramlaşmaya birbirleriyle
haftasonları kapalı, hafta içi açıktır 9/14.00 arası. eski sistem.Cipsleri depolayalım gecikmeden. Marketler açık olacak mı bir şey denildi mi?
ikisinde yapmayı sevmediğini tahmin ediyorum. neyin çatışmasını yapıyon kendi içinde a.y.camiler açılıyorsa bayramlaşmaya da gidilmeli
Bugün ben çıktım gezdim. Haftaiöi günleri açık oluyorCipsleri depolayalım gecikmeden. Marketler açık olacak mı bir şey denildi mi?
Valla burada ilk defa olacak ama benim için değişen bir şey olmayacak zaten çıkmıyordum pekBiz alıştık sıra yaşamayanlarda..
iman ve paranın kimde olduğunu bilemezsin admin.ikisinde yapmayı sevmediğini tahmin ediyorum. neyin çatışmasını yapıyon kendi içinde a.y.