- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Düşük oranla yüksek oranlı alkoller olmak üzere tüm çeşidi evde mevcut.
Virüsü bünyeden def ediyormuş alkol. doğru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşük oranla yüksek oranlı alkoller olmak üzere tüm çeşidi evde mevcut.
23.50'de açıklarsın, gece yarısı kolluk kuvvetleri sokağa iner. Bunu ben düşünüyorum da tepedekiler mi düşünemiyor anlamıyorum kiBuna inandın mı reyiz sen. Millet çılgınlar gibi benzinliklere koşardı ki şimdi ne olduysa aynısı olurdu. Bunu akşam haberlerinden açıklarsan açıklarsın millet ona göre önlemini alırdı akşama kadar da içerik vs belli olurdu. Savaş çıkmış gibi bankamatikten para çekiyor insanlar
Ya bir şey açıklıyoruz tam açıklar insan der ki şartlar şunlar şunlar. Herifler yasak var detaylar sonra diyor ya çıldırmamak elde değil
seni sokaga cıkmaya tesvik ettıyse gereklı ıslemlerı yapalımO ekmek şu an karnımı acıktırdı. En sevdiği ekmek
O ekmek şu an karnımı acıktırdı. En sevdiği ekmek
Poğaça yoksa pasta yiyin kardeşimyalniz patatesli ya da üzümlü pogaca süper olurdu simdi. alman firinlarinda böyle bir sey yok.![]()
Virüsü bünyeden def ediyormuş alkol. doğru mu
Ekmek yoksa pasta yiyin kardeşim
SON DAKİKA! Hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulanacağı 31 ilde fırın ve unlu mamül ruhsatlı iş yerleri ile hastaneler ve eczaneler açık olacak.
Alıntı mesajıma 1 kere like atmazsan gözünden kaçtı derim, 2. defa atmazsan tesadüf derim, 3. defa da atmazsan olacaklardan mesul olmam. Tamam gülüyoruz eğleniyoruz ama alıntıya like olayı önemli, senin karşında sarı üye yok.Koca bir yalan!