Bak buna da izin çıkması lazım aslına bakarsan. İtalya da dahi bu şeylere izin var.

GSCimbom Mobile App
maddeler tasarlanıyormuş p.tesi açıklarlar muhtemelen.

Mantık çevresinde yasak az çok belli aslında temel sağlık gıda ve acil durumlar için sokağa çıkabiliriz. Ama iş-eğlence az hava alayım olayı yasak.
Benim kedilerin son tas mamaları kalmış yarın markete gidip alırım diyordum bilinmezliğe düştük bir anda

Bakkalların önü filan 500 metre kuyruk olmuş.Kafanızı s sizin ben embesil herifler.2 günde aç kalıp öleceklerini sanıyorlar heralde.Zamanında aziz nesin 100de 60 az demiş bence.

maddeler tasarlanıyormuş p.tesi açıklarlar muhtemelen.

Mantık çevresinde yasak az çok belli aslında temel sağlık gıda ve acil durumlar için sokağa çıkabiliriz. Ama iş-eğlence az hava alayım olayı yasak.
Benim kedilerin son tas mamaları kalmış yarın markete gidip alırım diyordum bilinmezliğe düştük bir anda
Bizimkiler dün geldi Vala kargoyla. Yoksa bizde yaprağı yediydik. Yemek seciyor zaten tipine zictigim. Bide bu ara depresyonda mıdır nedir keyfi hiç yok.

GSCimbom Mobile App

Bu mıllete 14 gün yasakta koysan

yasak koymadan önceki bi gün tüm ülkeye yayılır corona

2 gün sokağa çıkma yasağında olana bak bu millet oksijen ziyanı.

Milletçe abartmakta üstümüze yok

14 gün sonra vaka sayımız 1 mılyon olursa sasırmam bu mılletın yaptıgından sonra

Bu kuyrukta biriken gerizekalılar yüzünden virüs daha hızlı yayılacak şimdi.Adamların önlem adı altıntaki karar bile aleyhimize işliyor.

Geri
Üst Alt