Duruyor ama oralar komple çomar yuvası oldu. Çiftliği önce trafiğe kapattılar ist. istiklal caddesi gibi oldu mis gibi insanlar yürüyordu, sonra bu olmamış dediler trafiğe açtılar 400 esnaf imza toplamış. Memleketin içine sıçtılar ya özlenecek yeri kalmadı, atakum sadece gerisi komple çöpe at.
2004-07 arası uni okumuştum orada
hoşuma giderdi, ne söyleyim ,o cafenin karşında bir cay ocağı vardi oraya otururduk biz,hatun kesmeye :D
atakum da kaldım ,56 larda kalmistim en son

zeytinliğe ,kadife kaleye ot almaya giderdik :D

Şimdi camdan dışarı bir bakayım dedim 18-20 yaşlarında yavşağın biri elini kolunu sallayarak dolaşıyor.Biz çıksak polis hemen çevirip cezayı yapıştırır.
Ama nedense böyle ibnelere bir şey olmuyor.

10 Nisan gecesi GSCimbom'daydım.

2004-07 arası uni okumuştum orada
hoşuma giderdi, ne söyleyim ,o cafenin karşında bir cay ocağı vardi oraya otururduk biz,hatun kesmeye :D
atakum da kaldım ,56 larda kalmistim en son

zeytinliğe ,kadife kaleye ot almaya giderdik :D
Akşam sokağa çıkma yasağını hastanebaşında silah atarak kutlamışlar :D :D

Cep telefonu şarjı bozulsa bırak yasağı salgında harıl harıl şarj aleti arayacak adamlar sırf luppo müptelası arkadaşı yerden yere vuruyor. Arkadaş senin nasıl sigara, telefon, bilgisayar, pc aliskanliginsa ve vazgeçemiyorsan adaminki de luppo. Saygı göster. Şu salgın günlerinde Premium hesap peşinde koşanların adamı elestirmesini zaten hiç anlamıyorum. AYIPTIR.

Geri
Üst Alt