Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yürü be reis... %100 AGREEMENTCep telefonu şarjı bozulsa bırak yasağı salgında harıl harıl şarj aleti arayacak adamlar sırf luppo müptelası arkadaşı yerden yere vuruyor. Arkadaş senin nasıl sigara, telefon, bilgisayar, pc aliskanliginsa ve vazgeçemiyorsan adaminki de luppo. Saygı göster. Şu salgın günlerinde Premium hesap peşinde koşanların adamı elestirmesini zaten hiç anlamıyorum. AYIPTIR.
Stres başladı yine 2 gün bile çok zor geliyor ya
Önümüzdeki hafta için dört gün planlanıyor. O zaman ne yapacaksınız?
İstediğin oldu, bi kurban lazım ama şimdi de.!!Ulan 2 gün çalış 3 gün tatil 2 gün çalış 4 gün tatil şeklinde gideceğiz.Yıllardır hayalini kurduğum çalışma şartlarına virüs sayesinde sahip oldum.![]()
Pazardan geldim şimdi. Cuma pazarı benim rutinlerden, millet patatesi 10 lilo 10 lilo alıyordu.Önümüzdeki hafta için dört gün planlanıyor. O zaman ne yapacaksınız?
Maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor.Pazar gün ki ilk gece vardiyası için valilikten izin alınmış.İstediğin oldu, bi kurban lazım ama şimdi de.!!
YuhMaşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor.Pazar gün ki ilk gece vardiyası için valilikten izin alınmış.
Önümüzdeki hafta için dört gün planlanıyor. O zaman ne yapacaksınız?
yalan haber ile insanları telaşlandırmayalımÖnümüzdeki hafta için dört gün planlanıyor. O zaman ne yapacaksınız?