Kışın başında bir kutu almıştım. Bitti. Şu an markete gidecek maske yok. Sırf belediyeler iş yapmasın diye merkezden 81 ile maske dağıtma fikri tamamen siyasal bir karardır. Sorunca süreci çok iyi yönetiyoruz derler. Sağlık konusunda hastaneler, doktorlar vs eminim çok iyidir, Lakin sokak, hasta olmayanlar, önlem alması gereken sağlıklı insan perişan halde.

Kışın başında bir kutu almıştım. Bitti. Şu an markete gidecek maske yok. Sırf belediyeler iş yapmasın diye merkezden 81 ile maske dağıtma fikri tamamen siyasal bir karardır. Sorunca süreci çok iyi yönetiyoruz derler. Sağlık konusunda hastaneler, doktorlar vs eminim çok iyidir, Lakin sokak, hasta olmayanlar, önlem alması gereken sağlıklı insan perişan halde.
Maske daha gelmedi
kod da gelmedi
parayla da alamıyoruz
ücretsiz de bulamıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin

Maske daha gelmedi
kod da gelmedi
parayla da alamıyoruz
ücretsiz de bulamıyoruz
Allah sonumuzu hayır etsin

Bir sorun da evet o. Paramızla alamıyoruz. Sebebini ben o şekilde yorumluyorum. Yardım hesaplarını bloke edip, aşevlerini kapatan yönetim maske dağıtan belediyeleri de istemiyor bana göre!

Evet bugünkü kavimler göçü görsellerini bu başlık altında bekliyoruz görelim Uber zeka halkimizi

a-101 e gıttım prigles satmıyorlar rezalete bakın

bimde sıraya girip aldım biri cıkıyor sonra birini alıyorlar markete herkes maskeli ama bayagı sıra var dısarda hemen urunlerımı aldım ve cıktım

Geri
Üst Alt