Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
ercument ovaliyi kafes dövüşüne davet ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şovmen çıktı. Kimse güvenmez artık.öyleymiş
umutsuz kanser hastalarını denek olarak kullanmış bir de
sorunsuz kimse çıkmayacak şu ülkede
kimseye güvenemiyoruz
Virüs salar üstüneercument ovaliyi kafes dövüşüne davet ediyorum
parol var arka cebimde kirik tabletVirüs salar üstüne
Allah aşkına bu ne yavŞovmen çıktı. Kimse güvenmez artık.
parolun kendine hayrı yok rengimparol var arka cebimde kirik tablet![]()
Allah aşkına bu ne yav
![]()
![]()
Sizin benle dalga geçtiğiniz dönemde çoktan halletmiştim o işi hatta üzerine ilave bile ettim, şu an 2 bütün 3 kalça ve 1 kg kadar da göğüs var keyfim yerinde.@Mehmet Arslaner , abi tavuk stoğu yaptın mı ?
Sizin benle dalga geçtiğiniz dönemde çoktan halletmiştim o işi hatta üzerine ilave bile ettim, şu an 2 bütün 3 kalça ve 1 kg kadar da göğüs var keyfim yerinde.
Adamın ağrıları varken babama verip duruyorlardı hastanede yatarken bir sinir olmuştum.parolun kendine hayrı yok rengim![]()
Afiyet olsun abi. Kaç kişi yaşıyor evde?Sizin benle dalga geçtiğiniz dönemde çoktan halletmiştim o işi hatta üzerine ilave bile ettim, şu an 2 bütün 3 kalça ve 1 kg kadar da göğüs var keyfim yerinde.
Haremi var adamın, kılık kıyafet masrafı olmadığı için (sürekli çıplak dolaşıyorlar Evde)Afiyet olsun abi. Kaç kişi yaşıyor evde?
Benim patron beni özlemiş midir ki?Haremi var adamın, kılık kıyafet masrafı olmadığı için (sürekli çıplak dolaşıyorlar Evde)
Yiyeceğe yatırım yapıyor.
Sen
Anca köpek besle, sonra burada millete sark
Adam olun lan
Çalışanlarımı özledim, takılırdım onlara da arada bu şekilde
yuoooercüye itimat edilmemesi gerektiğini belirtmiş idik
gsc konseyinin whatsapp grubunda
Ben.Afiyet olsun abi. Kaç kişi yaşıyor evde?