Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.818
- 94.884
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kmk sigaram az varmış ya kötüyüm. Ben 1 paket daha var sanıyordum halbuki markete de çıkmıştım unuttumNasıl geçiyor çıkma yasağı asi gençler @Berke Deniz @Can Karabacak ?
Freud @Ibrahim Özveren buraya gel la. Kovulduğum konuda fink atıyor![]()
Nasıl geçiyor çıkma yasağı asi gençler @Berke Deniz @Can Karabacak ?
Şimdi seni küçümseyince bozuluyorsun bir deKmk sigaram az varmış ya kötüyüm. Ben 1 paket daha var sanıyordum halbuki markete de çıkmıştım unuttum
Diplomat mı olacaksın lan başımıza?Abi burası beni sarmıyor. Benim GSC yönetime girmek gibi hayallerim var. Bu yuzden asi çocuklar ile takılmak imajima zarar verecegi hasebiyle sizleri sukunete davet ediyorum. Belki forum yönetimi genel bir af cikarir ve mutlu mesut corona konusunda birbirimizi layk delisi yapariz. Vesselam
Diplomat mı olacaksın lan başımıza?
abi keyfim yerinde. survivor nisa sercan itine yol verince moralim aşırı yükseldi, keyif cigaramı yaktım az önce. burda yasak yok kendi kurallarımızla yaşıyoruzNasıl geçiyor çıkma yasağı asi gençler @Berke Deniz @Can Karabacak ?
Sadece adminler yapıyor onu galiba.Supmod olup bütün ozel mesajlarinizi ispiyonlayacagim. Nude falan atan varmis
İkide bir pp değiştirme lan. Eskiden ne güzel Belhandaydın sen sadeceabi keyfim yerinde. survivor nisa sercan itine yol verince moralim aşırı yükseldi, keyif cigaramı yaktım az önce. burda yasak yok kendi kurallarımızla yaşıyoruz![]()
sıkılıyorum yav avatar değişiyorum paso doğrudur. bizde uygulama yok da 3km ötemiz karantinadaİkide bir pp değiştirme lan. Eskiden ne güzel Belhandaydın sen sadece
Size bir şey uygulamıyorlar değil mi?
ercüye itimat edilmemesi gerektiğini belirtmiş idik
Kes ulan keeesŞimdi seni küçümseyince bozuluyorsun bir de
Hadi yine iyisin: ufak bakkallar açık olacakmış diye duydum
İyi insansın ama etrafın kötü Semih.
Hahahahah. Böylesi daha hoş. Önce umut ver uğraşsın, sonra boşa gitsin.Kes ulan keees
Kapalıymış
Hongkong ya da singapur yaptı ilk böyle bir şeyBu hizmet gercekten cok kaliteli bu arada. Demeden edemeyecegim. Hollanda hukumetide appler ile ugrasiyormus suan. Buna benzer birseyle gelirlerse faydasini gorururuz.
Bi sus be. Sigaram biterse fena sararım sanaHahahahah. Böylesi daha hoş. Önce umut ver uğraşsın, sonra boşa gitsin.