Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
firinlar sigara satmayi akil edememis mi yavVar krdsm sigara satan yer olsa bir ninja gibi sıyrılıp gideceğim de yok işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
firinlar sigara satmayi akil edememis mi yavVar krdsm sigara satan yer olsa bir ninja gibi sıyrılıp gideceğim de yok işte
Edememişler. Halbuki paketin tanesine 50 lira verebilirim şu anfirinlar sigara satmayi akil edememis mi yav
fazladan alan vardır belki yakınlarda onlardan isteseydin renktaşVar krdsm sigara satan yer olsa bir ninja gibi sıyrılıp gideceğim de yok işte
Valideden aşırcam artık 10 pakete yakım stoğu var alsam farketmezfazladan alan vardır belki yakınlarda onlardan isteseydin renktaş
Var krdsm sigara satan yer olsa bir ninja gibi sıyrılıp gideceğim de yok işte
Megerse yine yasak gelmis ben de diyorum bu eski konu niye forumda yine yukarilarda.
@Sertan Nalbant dayı bu neydi şimdi ya ne diyor bu??@Berke Deniz aşı yapayım mı sana?
Otomatiğe alındı yasak
Dayı @Sertan Nalbant bağışıklığı güçlenmesi için aşı teklif ediyorum. Ne var bunda? Yoksa sen de aşıyı olmam, app i kullanmam. sıçtığım delik gözükür mü diyorsun*@Sertan Nalbant dayı bu neydi şimdi ya ne diyor bu??
Benim kaç saat kaldı?23-24-25-26 nisan yasak olabılır
Lan olm eve tıkılı kalmak yaramadı sana.Dayı @Sertan Nalbant bağışıklığı güçlenmesi için aşı teklif ediyorum. Ne var bunda? Yoksa sen de aşıyı olmam, app i kullanmam. sıçtığım delik gözükür mü diyorsun*
Kendi kendine yap bi. İşe yarıyosa bakarızDayı @Sertan Nalbant bağışıklığı güçlenmesi için aşı teklif ediyorum. Ne var bunda? Yoksa sen de aşıyı olmam, app i kullanmam. sıçtığım delik gözükür mü diyorsun*
Onu yapsam hublu sayfada yorum yapıyor olurdun zaten.Kendi kendine yap bi. İşe yarıyosa bakarız
Dayı insan göremez olduk. Allah belasını versin bu virüsün.Lan olm eve tıkılı kalmak yaramadı sana.
Git duvara mı sürteceksin yatağı mi deleceksin bi çare bul.