#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

40 yilda bir cikip havadan gelen topu kazasiz belasiz kontrol edince adamin mutlulugu yüzünden okunuyor.

Büyük is becermis gibi mutluluktan saga sola bakip durmasi, sakiz cignemesi..

Kisaca adama acayip kicik olmaya basladim, artik tipine bile takilmaya basladim.

Hala Galatasarayin futbolcu, en iyisi bu basliga girmemek olur sanirim.

benim en sevdigim olay topu alinca hizi atak balatcakmis gibi cizgiye kosmasi ve hemen geri donmesi ve sacma sapan yerlere atip oyunu baslatmasi

arkadasim butun dunya biliyor oyle bir hizli oyun gorusun olmadigini:)

birak bu isleri:)

Yıllık aldığı maaş ne kadar bilen var mı? gerçekten çok merak ettim

benim en sevdigim olay topu alinca hizi atak balatcakmis gibi cizgiye kosmasi ve hemen geri donmesi ve sacma sapan yerlere atip oyunu baslatmasi

arkadasim butun dunya biliyor oyle bir hizli oyun gorusun olmadigini:)

birak bu isleri:)

Ahahah bundan bahsediyorum iste. Topa sahip olunca mutluluktan nereye kosacagini, ne yapicagini sasiriyor resmen. Hizla kalkip cizgiye kosuyor dedigin gibi, sonra saga sola bakip (agzinda sakiz) sacma sapan yerlere atiyor topu.

Ahahah bundan bahsediyorum iste. Topa sahip olunca mutluluktan nereye kosacagini, ne yapicagini sasiriyor resmen. Hizla kalkip cizgiye kosuyor dedigin gibi, sonra saga sola bakip (agzinda sakiz) sacma sapan yerlere atiyor topu.

hah bi tek ben degilmisim goren:)

komedi yaaaaa:)

ama tabi on direge capraz kosusu tarihe gecer:)

18_257823_10FAN11UFUK.jpg

LÜTFEN!

ön direğe adam koymayıp, bizzat ön direği tutup kaleyi boş bırakan dünyadaki tek kaleci örneği!!!

bu ufuğa niye hiç şans vermiyor hoca oda en kötü aykut kadar oynar.

adam gibi bi kalecimiz yok. bu malesef acı ama gerçek. hermaç en az 2 gol garanti yeriz küçük takımlardan. büyük takımlaradan da 4-5 . adana polat allahını seversen bırak ta git. bu işi bilen biri gelsin.

Geri
Üst Alt