#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Kaleci alınmayacaksa 1. kalecimiz olmalı. Zira Ufuk kaledeyken kaleye yönelen her top ağlara gidiyor. :o

Bir bakıyorum Aykut Ufuk'tan kötü

Bir bakıyorum Aykut Ufuk'tan iyi

Burdan çıkarttığım sonuç= İkiside bir şeye yaramaz....

petre zamanından beri takımda saçları hariç değişen birşey yok

İki maçtır iyi oynuyor, en azından kalede bir duruşu var.

Kaleye istikrar lazım. 4 yaşındaki kardeşim kaleci olmaya karar verdi sayelerinde:D

Aykut 34 maçta hiç gol yemese bile gözüme giremez yürü git allah aşkına şu takımdan aykut 10 senedir yedeksin biraz kendini yargıla 30 yaşına az kaldı ne zaman oynucan arkadaş git baride başka takımda oyna

Yıllardır hep yedek.

Aykutun yerinde olsam giderdim başka bir takıma.

eğer kaleci alınmıyacaksa bence 2.yarı forma aykutun hakkı

Bugün yediği golde herhangi bir hatası yoktu. Anlık gelişti olay.. Tamam, geçmişi tartışılır fakat her yenilen golde sırf bu adamın ıslıklanması hiç hoşuma gitmiyor.

Bugün yediği golde herhangi bir hatası yoktu. Anlık gelişti olay.. Tamam, geçmişi tartışılır fakat her yenilen golde sırf bu adamın ıslıklanması hiç hoşuma gitmiyor.

Nerde duracağını bilmiyor kalede.

zaten simdi konustu, cok üzgün, benim bir hatam, sucum yok diyor o golde.

trakim arkadaslarima, td sordum, bir daha baktim, vallahi yok diyor.

protestonun ayarı çok kaçtı 2 yarı devam edilmemeliydi aykut böyle bir veda maçında bunu dert etmez belki ama yinede kötü bi durumdu bu konuda taraftarımızı anlamak güçtü.

Nerde duracağını bilmiyor kalede.

Yapma Allah aşkına Alper kardeşim. Adam eğitimini Almanya'da almış. Yanlış hatırlamıyorsam U-15,16 seviyelerinde oynadı Alman milli takımının. Bu adam bilmiyor da, biz mi biliyoruz? Yapmayın gözünüzü seveyim.

Yapma Allah aşkına Alper kardeşim. Adam eğitimini Almanya'da almış. Yanlış hatırlamıyorsam U-15,16 seviyelerinde oynadı Alman milli takımının. Bu adam bilmiyor da, biz mi biliyoruz? Yapmayın gözünüzü seveyim.

Vallahi bu golde hatası vardı ben bunu bilir bunu söylerim. Yıllardır yan toplarda zaafı vardı. Yıllardır yedek :).

Vallahi bu golde hatası vardı ben bunu bilir bunu söylerim. Yıllardır yan toplarda zaafı vardı. Yıllardır yedek :).

Yedek olması neyi değiştirir ki? Dikkatli izle, kaleci degajı atıyor, top yerde sektikten sonra direk oyuncunun önüne düşüyor; adam İnsua'yı ekarte ettikten sonrada aşırttırmasını atıyor. Kaldı ki biraz daha sağa -kendi- gitse adam bu kez sert bir şekilde soluna vurup net bir gol çıkartabilirdi pozisyonda.

Geri
Üst Alt