#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

3 tane kaleci var ; 1'i oynayınca diğerleri kıymete biniyor.Ben Ufuk'tan yanaydım ama Bursa maçında yaptıklarından sonra onu beğenmeyen yorumculara söyleyecek sözüm yok ,haklılar.Bana kalırsa 1 tane düzgün kaleci bulup yanına da Ufuk ve Emirhan'ı koymak.

3 kalecimiz içinde en iyisi aykut enazından arada kafasına esince maç kurtarma özelliği var ufuk'la zapata'da daha bunu göremedik..

üçünü beraber kaleye koysak yine gol yemeyi başarırlar. durum bu.

3 üde gitmeli 1 sağlam kaleci diğer 2 yedekte gençlerden olsun emirhan felan başka çare yok

Hicbir zaman hatali gol yemedi ama nedense hep üstüne kaleci getirildi. 1 Numaramiz kendisi olsaydi simdi cok daha iyi bir kaleciydi....

zapatayi bugün gördük. bir macta aykutu oynatsin Bülent hoca

Mevcut kaleciler arasinda dusuyla bana en fazla güven vereni. Aralarinda en fazla 'kaleci' olani.

adam orta sahaya topu yetistiremiyor

o kadar gucsuzki

Gökhan zanın pozisyonunda Gökhan zana yaklaşması gerekirken orada aynen bekliyordu izliyordu pozisyonu.

Aykut ve Ufuk tek bir Zapata etmez. Aykut-Ufuk-Zapata tek bir Gökhan Degirmenci etmez.

Yerli kaliteli kaleci sart.

Elimizdeki uç'luden en iyisi Aykut, kaleciligi biliyo ama maç kurtarmaz tek basina Mondi gibi veya Tafarel gibi. Son 3 maçta Emirhan'i deniyelim ve seneye ust duzey bir kaleci alalim : Transfer - Aykut - Emirhan yeter sanirim

Elimizdeki uç'luden en iyisi Aykut, kaleciligi biliyo ama maç kurtarmaz tek basina Mondi gibi veya Tafarel gibi. Son 3 maçta Emirhan'i deniyelim ve seneye ust duzey bir kaleci alalim : Transfer - Aykut - Emirhan yeter sanirim

bencede transfer -aykut-emirhan hatta emirhan'ın performansına göre transfer-emirhan

Geri
Üst Alt