#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Yuvana hosgeldin.

Ufuktan iyi kaleci severim kendisini. Hosgeldin Aykut. neden bu kadar nefret ediliyorsa. Ufuktan da az para alcak daha ne olsun

Benim bu adamın gönderildiğinden bile haberim yoktu ya şok oldum Aykut Erçetin GALATASARAY'da denince :D

3-4 gün önce gelse 12 numarayı alırdı Drogba'dan :o

keşke üniversite falan uğraşacağıma kaleci olsaydım adam oturduğu yerden para kazanıyor üstelik Galatasaray gibi bir takımda oynuyor.Kadir gecesinde mi doğdun be adam?

Lig'deki bazi maclarda, kalede yabanci bir kaleci varken diger yabanci kontenjanindaki oyunculari oynatamama mecburiyetinden dolayi alindi:rolleyes:

Hocanin muhtemel kafasindaki ideal kadro;

---------Aykut

Eboue-Semih-Dany-Riera

-----Melo-----Selcuk

--------Sneijder

Burak--Drogba--Amrabat

Aykut oldugu halde 7 yabanci oluyor. Muslera ile 8 olur ve icinden cikilmaz bir durum haline gelir.

Teknik olarak cok akillica bir hamle, ama pratik olarak rezil otesi bir uygulama. Yani eldeki yerli kalecilere guvenilmedigi icin yerli bir kaleci transfer edilme fikri kulaga oldukca hos geliyor, ama bu yerli kalecinin Aykut olmasi sacmaligin daniskasidir. Hele ki bu adam aylardir mac oynamayi birak, herhangi bir idman bile yapmamistir.

Hayrettin'i falan getirseydik keske. Yeniden futbola baslamis adam.

vaybee .. candan ercetin'in yegen'i olmak varmis .

yillardir galatasaray'da onun torpilliginden kaldi .. takim bulamadi ,, geri aldik ..

Geri
Üst Alt