#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Yalnız o az daha 3 olacak olan pozisyonda birden ileri çıkması ve panikle geri dönmeye çalışmasını görünce sinirden kahkaha attım evde... İlahi Aykut sen adamı güldürürsün :)

Ceza alırmıyım bilmem ama yazıcam arkadas yeter ya dinden imandan cıkardı bu sıgır beni ya Ben kalemde Mal görmek istemiyorum arkadas trene bakar gibi bakıyor ya gol olsada bi an önce haykırsam savunmaya kızsam modunda

aykuta denecek bişey yok artık.ne desek boş.trabzonlu onuru seyrederde mahcup olur biraz umarım.aykutu bundan sonra galatasaray kalesine koyan hoca benim gözümde artık teknik direktör filan değildir.aykut nekar kaleciyse o da o kadar teknik direktördür.gol yemektenmi hoşlanıyor anlamadımki ne diye koyup duruyor reykard hala bu adamı kaleye.gelen gol giden gol.bıktık valla.bizede yazık.süper ligin tartışmasız uzak ara en kötü kalecisi.

aykuttan kaleci olursa beni de eşşekler kovalasın o kadar diyorum

Bir kez de takımını kurtar be arkadaşım. Bir kez ya, ölür müsün ?

bu adama nasıl tahammül ediliyor anlamıyorum.adam gelmiş 30 yaşına bi b.k olmayacağı belli.bari ufuk u oynatın adam 3-5 hatalı gol yer ama G.Saray ın 10 senesini kurtarır.

Kaç yıldır takımda kac kez as cıkmıs ki kac mac önemli maçlarda oynamış ki bu adama formaya veriyoruz.

Bir maçta gol yemese dişimi kıracağım. Adamın hiç ekstra kurtarışı yok.

rijkaard'ın tercihlerine bakınca;aykut, sabri, m.sarp, ayhan, servet gibi isimler takımda vazgeçilmez konumunda, eğer rijkaard'ın bu isimlere yönelik olumsuz fikri olsaydı elindeki alternatifleri değerlendirirdi, en azından paftaki oyunculara şans verirdi, yönetime de böylece bir mesaj göndermiş olurdu demek ki adam bu isimlerden memnun ve bunları oynatmaya devam ediyor

rijkaard'ın tercihlerine bakınca;aykut, sabri, m.sarp, ayhan, servet gibi isimler takımda vazgeçilmez konumunda, eğer rijkaard'ın bu isimlere yönelik olumsuz fikri olsaydı elindeki alternatifleri değerlendirirdi, en azından paftaki oyunculara şans verirdi, yönetime de böylece bir mesaj göndermiş olurdu demek ki adam bu isimlerden memnun ve bunları oynatmaya devam ediyor

Belkide bu adamları oynatarak bir mesaj göndermeye çalışıyor ?

Dün yediği goller hatalı olmayabilir ama hatalı gol yiyebilecek yeteri kadar poziyon verdi yine. :o

10 senedir şu takımdasın 1 gr kendini geliştiremedin, sırf yedekte oturarak 7 sülalene bakacak parayı kazandın ya. Daha da birşey demem bu kadarından sonra zaten yan topun da eksik kalsın...

Aykuta sallamayın boşuna, bu defansta gol yemeyecek kaleci tanımıyorum.

Kaleci değil bu adam file bekçisi... Sadece bekliyor... Lan bi uç, bi top tut, bi yan topa çık. Sadece savunmaya bağırmayı biliyor. Hoca şu Ufuk'u oynat artık bee.

Aykut Galatasaray'dan gittiğinde kurban kesicem...

Ciddiyim...

En fazla 100 liram gider...

Adak Adadım Tüm GSCimbom Ailesi şahidimdir...

Halen Aykutu savunan varsa futbol bilgisi hakkında şüphe duyarım.

Geri
Üst Alt