#82 Aykut Erçetin

Cevap: # 1 Aykut Erçetin

galatasarayda gecen sene son hakkıydı uzerindeki baskıdan ilk onemli macında ş.ligi eleme macındaki hatası onu hem kalaci olarak hem psikolojik olarak galatasarayda bitirdi galatasarayda kaldıgı surece ikinci kaleci bile zor olacak o yuzden gitsin ama anadoluda kime giderse gitsin bence ilkonbirde direk oynar

Orkuna 100 kere tercih ederim..

Orkun gibi kaşı gözü oynarken gol yemiyoz en azından..

Gereksiz biri.... zaten 1. kaleci asla olamaz Türkiye Kupasi maclarindada Orkuna sans verecektir Rijkaard, oynayabilecegi takima gitsin, bize lazim degil Aykut...

CL'den elenme sebebimiz :( Fakat 05-06 sampiyonlugunda Fener macini beklerken ki heycani, mac sonrasi firlamasi falan isterdim kendini gelistirmesini, efsane olmasini ama olmadi..

yazık oldu ya bi kazanamadık aslında cok iyi kaleci ama duygusal galatasaraya baglı onemli bi kaç macta sanssız goller yemesi onu yıktı aslında iyi kaleci orkuna tercih ederim uzun boylu bir kaleci biz fazla guvenemedik mondragondan sonra hep acabalarla yaşadık guven veremedik oda korktu ve onemli maclarda kendini mahfetti

Ankaragücü istiyormuş satmak en mantıklısı. Bu kulüpte artık 3.kaleci durumda. Çizgi kalecisi malesef ve hiç sesi çıkmıyor. Bir kalecinin en önemli gerekçesi bağırmasıdır. Savunmaya sesin çıkmıyorsa mutlaka hatalı goller yersin.

Galatasarayımızın ikinci kalecisi aykuttur. bence orkunu gönderelim

Cevap: #1 Aykut Erçetin

bi kendini gosteremedi verin şunu bir takıma direk onbirde oynasın bir sene bence ozaman gorun kötu kaleci degil kadersiz kaleci guzel oynadıgı olmadımısanki bu kadar eleşirmek haksız ama gider en onemli macta kritik hata yapar stresli bir adam

Ben anlamiyorum Aykutu.

Yeinde olsam gider bir anadolu kulube, oynarim ilk 11. Belki bir patlama falan yapar.

Bu gidisle yedek kulubede futbola veda edicek.

Bir anadolu kulubune gitse, bizde aldigi maasi alabilirmi sence?

O Ayri mesele tabi. Adam demek ki kariyeri falan düsünmüyor, dedigin gibi para icin duruyor bizde.

Benim demek istedigim eger Aykut adam gibi bir kariyere sahip olmak istiyorsa, ilk 11 de oynayabilicegi bir takima gitip kendini göstermeli.

Futbolu seven ve kariyere önem veren biri olsa ( Anadolu takima bile olsa) coktan gitmisti.

O Ayri mesele tabi. Adam demek ki kariyeri falan düsünmüyor, dedigin gibi para icin duruyor bizde.

Benim demek istedigim eger Aykut adam gibi bir kariyere sahip olmak istiyorsa, ilk 11 de oynayabilicegi bir takima gitip kendini göstermeli.

Futbolu seven ve kariyere önem veren biri olsa ( Anadolu takima bile olsa) coktan gitmisti.

Kariyeri dusunseydi gecen sene giderdi renktas. Yabanci kaleci yabanci kaleci diye bas bas bagriyo yønetim.

şu adamı verin bir sene kiralık ya direk oynayacak bir takımda niye tutuyoruz bizde bu gidişle bir yere varamıyacak oynasın kirada ozaman görelim

Sanirim Aykut devre arasi yollanacak. Emirhan bir kac haftadir A takimla beraber antrenmana cikiyor, ücüncü kaleci olarak onu düsünüyorlar galiba.

Aykut Leo da daha ii en azından 3 lig maçında 9 gol yiyecek kadar kötü değil

Geri
Üst Alt