#82 Aykut Erçetin

Cevap: #82 Aykut Erçetin

Ohh ne güzel. Hem bedava tedavi oluyor. Hem para kazanıyor. Hemde Drogba ve Sneijder ile takım arkadaşı oluyor.

Keşke Aykut olsaydım :sad007:

Herkes yattığı yerden para kazanıyor diyorda o zaman şöyle bi istatistik yapsak nerdeyse tüm yedek kaleciler yattığı yerden para kazanıyor :rolleyes:

sakatligi nedeniyle kadroya alinmamis adama bak dun geldi bugun sakat :D

Demekki teknik ekip yeterli görmemiş o yedek kalecileri..

Yerine Aykut değil de başka bir kaleci alsalar haklısın derdim ama getirdikleri adam Aykut. 6 aydır futbol oynamayan biri. Geldi ve geldiğinden beri sakat. Yeterli görülün kaleci Aykut'sa, işimiz yaş demektir. Ben kesinlikle Aykut'un kulüpte bazı yakınları falan olduğuna inanıyorum. Torpille geri döndü bence.

Yerine Aykut değil de başka bir kaleci alsalar haklısın derdim ama getirdikleri adam Aykut. 6 aydır futbol oynamayan biri. Geldi ve geldiğinden beri sakat. Yeterli görülün kaleci Aykut'sa, işimiz yaş demektir. Ben kesinlikle Aykut'un kulüpte bazı yakınları falan olduğuna inanıyorum. Torpille geri döndü bence.

Bende Aykutu övmedin zaten dikkat edersen orta sınıf vasat bir kaleci işte belki Ufuktan ve Eraydan daha iyi görmüştür teknik ekip bunu bilemeyiz, hatta belki dediğin gibi torpilide var olabilir, ama benim eleştirdiğim nokta 'yedek kaleci yaa yattığı yerden ne paralar kazanıcak' muhabbetiydi.. Bu yorumu doğru bulmuyorum sadece yoksa Aykut çok üst düzey bir kaleci olmadı zaten kariyerinin hiçbi döneminde..

açık ara en iyi transferimiz, gol yemedi daha

nıye gerı geldı anlamıs degılım adam bosta gezıyordu heralde rıca ustune alındı aklıma baska bır acıklaması gelmıyor mantıken ..

BossChef ERÇETİN :bid:

ali naci küçük ‏@nkucukk

Geçelim bugün gazetedeki diğer habere...Bu biraz can sıkıcı....Sakatlıklardan yana ilk yarıda Ujfa dışında sorun yaşanmamıştı+++

ali naci küçük ‏@nkucukk

Ancak Florya'da sakatlıklar konusunda skandal diye niteleyeceğimiz bir olay yaşandı...

ali naci küçük ‏@nkucukk

Bunda ise kulüp doktorları değil, sağlık sponsoru olan hastanenin büyük bir ihmali ve yanlışı buna neden oldu

ali naci küçük ‏@nkucukk

Transferin son günüUfuk'a alternatif yaratılması hem de boşta kalmaması düşüncesi ile vefa teması ile alınan Aykut Erçetin sakat çıktı!!!!

ali naci küçük ‏@nkucukk

Ancak Aykut'un daha takımla çıktığı 3 idman sonrası belinde ağrılar oluştu...Ve Aykut'un bel fıtığı olduğu teşhis edildi

ali naci küçük ‏@nkucukk

bel fıtığı ameliyatı olması halinde ise 3 ay sonra sahalara döneceği belirtildi..Yani G.Saray ile imzaladığı yarım sezonluk kontrat biterken

ali naci küçük ‏@nkucukk

Aykut 10 gündür G.Saray takımı ile antrenmanlara çıkamıyor...Nitekim, 12 ve 19 Şubat'da basına açık yapılan idmanlarda da Aykut yer almadı

ali naci küçük ‏@nkucukk

Şimdilik ise Aykut, sezonunkapatacağı için iğne ve fizik tedavi yöntemi ile iyileştirilmeye çalışılıyor

ali naci küçük ‏@nkucukk

Uzmanların yorumu ise net: " Kesin tek çözüm ameliyat. Kesinlikle randıman gösteremez"

Geri
Üst Alt