Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 8.039
- 2.216
- 1.918
Bunun pek gitmeye niyeti yok gibi ama yine de sen bilirsin.Başkanlar gelir gider olan büyük Gağassaray taraftarına olacak günün sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun pek gitmeye niyeti yok gibi ama yine de sen bilirsin.Başkanlar gelir gider olan büyük Gağassaray taraftarına olacak günün sonunda
Lig sonu patlasınlar bak bakalım kim kalıyor o koltukta kralBunun pek gitmeye niyeti yok gibi ama yine de sen bilirsin.
hayır zerre katılmıyorum batrakov 20 gol 20 asist yapsa bile sağlam 6 numara ve sol stoper almaz isek bu sene başarılı olamayız. bu senenin batrakov ile hiçbir alakası yokOlm iyi çıkman çok önemli eğer sen patlak çıkarsan tuttuk demektir.
Ruslar Avrupa maçlarında vs. oynayamadığı için hiç izlemediğim bilmediğim bir oyuncu izledim falan diyende büyük ihtimalle max. 2 maçtır.
Writz'e benziyor falan yorumları çok gördüm fakat benim videolardan izlediğim kadarıyla bu adam bence tam bir Alexis Mac Allister.
Kapanan savunmalara karşı bu ligin en büyük bugı bence diyagonal pas.
Bu çocukta bunu videolarda hem çok deniyor hem de yüksek isabet yüzdesi ile başarabiliyor.
100 m teklif gelirse giderde sıkıntı biz yine 10 numara bulamayız uzun bir süre.O nedenle hicbiryere gitmesin.Bence çok seveceğiz gibime geliyor.Perdee diyelim ozaman.Bunun pek gitmeye niyeti yok gibi ama yine de sen bilirsin.
Onu başkan için demiştim kardeşim. 100 milyon iyi Aleksey için bizim saflar 55 milyon serbest kalır maddesi koymuşlar.100 m teklif gelirse giderde sıkıntı biz yine 10 numara bulamayız uzun bir süre.O nedenle hicbiryere gitmesin.Bence çok seveceğiz gibime geliyor.Perdee diyelim ozaman.
Neye dayanarak 55 m maddesi koyarlar ki?Çok saçma degilmiOnu başkan için demiştim kardeşim. 100 milyon iyi Aleksey için bizim saflar 55 milyon serbest kalır maddesi koymuşlar.