#83 Aleksey Batrakov

Takimda muadili olmayan bir profil. Osimhen ile kolay baglanti kurabilmesi, surekli ileriye oynama arzusu, hizli dusunup hizli hareket etmesi, daha ilk macinda takim ardaslarina direktifler vermesi hem cesaretli hem lider ozelliklere sahip oldugunu gosterdi. Bunlar olumlu yonleri.

Fizik gucunu daha yukari cekmesi gerekiyor ama bu kolay. Zamanla fizik gucunu daha yukari cektiginde cok daha onemli bir oyuncuya sahip olacagimizi dusunuyorum.
Bi itirafta bulunacağım hocam

Mertesin ortaları bağlantı kurardi osimhenle

Bu çocuk sadece 3-4 kafa topu ile tek pas yaptı ve hepsini doğrudan attı osimhene

Osimhen bir kez kafa ile indirdginde first touch ve yunusa pas kalite dedi bu çocuk

Ama osimhen ne yaptı hocam?Her fırsatta şut çekti.topu durdurup geriden gelen batrakova 2 servis yapsa golu vardı batrakovun

Dün 45 dk oynadı, Başakşehir maçına da ilk 11 başlar.

İnşallah arka arkaya iyi performanslar verir.

Bu arada valla bonservisinden bağımsız, hayatında ilk defa yurtdışına çıkmış çok genç bir oyuncu, daha bir tane avrupa maçı bile yok düşünün, birazcık salın herifi. Bırakın 5-6 maç bi oynasın, takıma takım da ona bi alışsın.

Haftaya başakşehir maçında ilk 11 başlayıp dökülse ne olacak ki? Bu transferi yaptıysak sabretmek ve güvenmek zorundayız.

Takimda muadili olmayan bir profil. Osimhen ile kolay baglanti kurabilmesi, surekli ileriye oynama arzusu, hizli dusunup hizli hareket etmesi, hep ceza sahasina kosu atmasi, daha ilk macinda takim ardaslarina direktifler vermesi hem cesaretli hem lider ozelliklere sahip oldugunu gosterdi. Bunlar olumlu yonleri.

Fizik gucunu daha yukari cekmesi gerekiyor ama bu kolay. Zamanla fizik gucunu daha yukari cektiginde cok daha onemli bir oyuncuya sahip olacagimizi dusunuyorum.
Dun kim yazmisti yorum olarak ama katildigim bir nokta.

Hoca umarim pozitif yonlerini koreltmez ve sure verir.

Mac esnasinda komusu uplanacak , kaziklandik, kim buldu bunu vsler yazilir 2 sayfa ne olacak...
en sevdiğim, kaos

Jimmy Fallon Yes GIF

İlk maçta topçunun performansından ziyade vizyonu anlaşılıyor. Gol öncesi Osimhen'e attığı direkt pası maç boyu ne Sara, ne Barış denedi. Bu işleri sadece Yunus ve Sane yapıyordu takımda. Onlar da arada yani. Bu işleri yapan oyuncu sayısı arttıkça bekleyen takımların da işi zorlaşacaktır.
2-1 biten 2 sene önceki içerideki maçta
Yine dikine bir pasla atmıştık ikinci golü
Onu da Sara atmıştı galiba
Uyum sonrası daha iyi olacaklar umarim
Bu arada Goztepe değişik de kapanıyor
Dağınık gibi ama heryerdeler
Fenerde çok zorlaniyor

Tüm iyi yorumlara katılmakla beraber top kontrolü de çok iyi. Bizim takımdakiler o kadar uzun top dürtüyor ki topu çat diye tutup hemen pas çıkarması saliseler içinde çok iyi iş.

21 yaşındasın.
Hayatında ilk defa bir hafta önce başka bir ülkeye taşınmışsın.
Doğru dürüst dil bile bilmiyorsun.
Saçmasapan bir ligde vasat bile olmayan oyuncularla oynarken bir anda Osimhen, Sane, Leao, Torreira, Sanchez vb. Dünya Yıldızlarıyla aynı sahadasın!
Sahadaki arkadaşlarının oyun anlayışını, alışkanlıklarını henüz bilmiyorsun.
50 bin kişinin karşısında ilk kez sahaya çıkıyorsun. Takımının gole ihtiyacı var. Gözler senin üzerinde..

Ben aynı şeyleri yaşasam heyecandan bayılırdım herhalde. Bence ilk maçında bu yukarıda yazdıklarıma rağmen çok iyi oynadığını düşünüyorum. Haftaya kadar takıma adapte olur. Başakşehir maçında müthiş top oynayacağını düşünüyorum. Bence çok iyi topçu.

İlk 15 maçında eleştirmeme kararı aldım. 45 dakika çok güzel oynadı. Hayırlı olsun. Aradığımızı bulduk inşallah.

Bu arada çocuk fiziksel teması sevmiyor falan diyorlardı ama fiziği yettiğince çataçat oynadı Göztepe’nin hanzolarıyla. Hiç öyle sinecek bi tip gibi de durmuyor. 😎
duellolardan kaçmıyor zaten batrakov'un eksiği fizik gücü değil, 2 tane eksiği var onları geliştirirse üst düzey CL pot1 seviyesi topçu olur. Vitinha modric thomas müller seviyesinden bahsediyorum

1. En azından topla uzayabilecek kadar dribling yapabilmesi lazım bu konuda hala eksik ama iyi çalışırsa geliştirebilir hızı ve tekniği var. İlla adamı kalçasına almaya gerek yok ama boş alana topu tek topla hızlıca atıp çabuk adımlarla uzaması lazım.

2. Bana göre kesinlikle geliştirmesi gereken en önemli eksikliği özelliği şut gücü, şut tekniği çok iyi şutları zayıf kalıyor, fiziği ince aslında ziyech ve talisca gibi şutları çıkarmaya uygun fiziği var ama o konuda gelişmesi lazım

21 yasındasın.
Hayatında ilk defa bir hafta önce başka bir ülkeye taşınmışsın.
Doğru dürüst dil bile bilmiyorsun.
Saçmasapan bir ligde vasat bile olmayan oyuncularla oynarken bir anda Osimhen, Şane, Leao, Torreira, Sanchez vb. Dünya Yıldızlarıyla aynı sahadaşın!
Sahadaki arkadaşlarının oyun anlayışını, alışkanlıklarını henüz bilmiyorsun.
50 bin kişinin karşısında ilk kez sahaya çıkıyorsun. Takımının gole ihtiyacı var. Gözler senin üzerinde..

Ben aynı şeyleri yaşasam heyecandan bayılırdım herhalde. Bence ilk maçında bu yukarıda yazdıklarıma rağmen çok iyi oynadığını düşünüyorum. Haftaya kadar takıma adapte olur. Başakşehir maçında müthiş top oynayacağını düşünüyorum. Bence çok iyi topçu.
Çocuk lider karakterli ve hatta eski takımında bu yaşına rağmen kaptanlık yapmış.

gelecekte ne olur nasıl bir topçuya evrilir, bize nasıl katkı sağlar bilemem, ama gerçek futbol gurmeleri dünkü 45dakkadan memnun kalacaktır. burda kimsenin futbol bilgisini sorgulamak haddim değil ama dün beğenmeyenler bence basketbola falan yönelmeli.
Buraya kadar dediklerine tamamen katılıyorum da, sonrasını anlayamadım. Basketbol da takım oyunu ve orada da bu tip oyun zekası iyi hızlı pas atan seri oyuncular da takıma büyük katkı sağlar. Yani alakayı anlamadım ?

Buraya kadar dediklerine tamamen katılıyorum da, sonrasını anlayamadım. Basketbol da takım oyunu ve orada da bu tip oyun zekası iyi hızlı pas atan seri oyuncular da takıma büyük katkı sağlar. Yani alakayı anlamadım ?
basket basit oyundur ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur ve zor olan almanlarla basit oynamaktır

Geri
Üst Alt