#83 Aleksey Batrakov

Beni biraz umutlandıran Sara'nın durumu oldu. 10 numarada berbattı, Batrakov girince 8 numarada iyi oynamaya başladı.
Sara en iyi orta sahanın sağ içinde etkili oluyor gibi geldi bana. Norwichteykende oradan içeri driplingi şutları golleri vardı ha keza fener deplasmanında da yapmıştı.
Saranın parası batmıyorsa kendide burda mutluysa kadroda bulunması beni hiç rahatsız etmiyor. Her maç 12 km koşuyor evet hızlı değil ama etkili adam formda ise. Her zaman öyle adamların takımda varlığını severim tabi gönül lampardlar gerrardlar iniestalar ister ama bir gün o da olur inş

Sabretmemiz gereken bir oyuncuyu sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu ne yaman çelişki.

Ceza sahası içerisinde oldukça harakatlı bir kardeş görünümü vermişti geçen maç, kısa sürede.

Bugün sikor yapması güzel olur.

Bu adam direk oynatılacak seviyede. Genç oyuncu muamalesi yaparsak buna çok yazık olur.
döne döne oynayacaklar işte. Yunus da çok formda. İstediğimiz tam buydu, günlük performansı kötü olan yedek bekleri diğeri oynar.
3 günde 1 maç oynayacağız.

Batrakov yaşına göre oyun zekası yüksek bir oyuncu. Bu da onun gelecekte Xavi gibi Modric gibi bir oyuncu olacağını gösteriyor. Uyum sorunu da yaşamayacaktır kafası futbolda olduğu için.

Oyun zekası çok yüksek.

Her zaman doğru yerde konumlanıyor.

50m euro civarı serbest kalır opsiyonu varsa 1-2 seneye üzebilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt