- 3 Temmuz 2012
- 141.412
- 89.422
- 5.478
dünya bile temassız ödemeye gecti biraz caga ayak uydurun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel espri Polat abidünya bile temassız ödemeye gecti biraz caga ayak uydurun
Niye ? Puan kayıpları devam ederse ne yönetim ne hoca ne batrakov kalır. Burası altınorduspor mu ki oyuncu gelişimini galibiyetten öncelikli tutalımPuan kayıpları olabilir ama ısrar etmek lazım
Tercih o şekilde yapıldı 1 sene CL’yi feda ederiz seneye kazanırızNiye ? Puan kayıpları devam ederse ne yönetim ne hoca ne batrakov kalır. Burası altınorduspor mu ki oyuncu gelişimini galibiyetten öncelikli tutalım
Yanlış tercih demekki. Paran var, büyük takımsın ne diye elin genç topçusu için sezon feda ediyoruz.Tercih o şekilde yapıldı 1 sene CL’yi feda ederiz seneye kazanırız
Öyle zaten baştan hatalı tercihYanlış tercih demekki. Paran var, büyük takımsın ne diye elin genç topçusu için sezon feda ediyoruz.
Bi de en son genç alınması gereken 10 numaraya alındı. Cidden gs'nin futbol aklı sıfır seviyesindeÖyle zaten baştan hatalı tercih
30m Euroya daha iyi seçenekler vardı alamadıkBidaki sefer hocaya soyleriz 70-80 milyon euroluk 20 yasinda oyuncular aldirsin, sonra yonetim almazsa onlara soversiniz.
Te Allahim ya yorumlara bak herkes balik hafizali olmus.