#83 Aleksey Batrakov

Önünde Osimhen'le oynadığı sekanslarda gayet iyiydi bence yani Göztepe maçının 2. yarısı ve Başakşehir maçının ilk 30 dakikası. Ama önde saf bir forvet olmayan Barış'la oynamak çok daha zor ve Batrakov'u da negatif etkiledi diye düşünüyorum. Biraz daha fazla sorumluluk alıp oyuna etki etmesi gerekiyor ama en önemli konu bu bana göre.

gelen topu hızlıca vs sağa sola vermesi beni ilgilendirmez öyle asistin asisti saçma sapan şeyleri artık geçelim , 10 numara dediğin skor yapsın maç alsın ben onla değerlendiririm.Yok efendim tekte pas atıyor ,sakin falan onu ben bilmem skor yapsın.Burası psg falan değil set falan oynamıyoruz biz , bireysel kaliteye bakan takımız o yüzden skor yapması gerekiyor

Topla hiç gidemiyor olması çok büyük eksiklik, bunu kompanze etmek için inanılmaz saha görüşün olmalı.

Modric’e benzetenler özellikle halt etmiş, Modric sol açık oynuyordu başlarda ve top tekniği, çalım yeteneği, topla gitmeleri çok iyidi.

Zaman vermek gerekir de bu adamın üst seviyeye çıkmasının tek yolu dediğim gibi ya üst düzey saha görüşü olacak ya da inanılmaz skor üretecek, şu ana kadar ikisini de göstermedi, zaman ne gösterecek bakalım.
Skor üretme potansiyeli yüksek bence. Hızlı düşünüp uyguladığı için özellikle yüksek asist sayılarına ulaşabilir. Bitiriciliğini keskinleştirmesi lazım tabii. Oynadığı maçlarda ceza sahasında güzel imkanlar yakaladı ama bitiremedi. Biraz da heyecanına veriyorum. Mertens kulüpte görevli olsaydı keşke güzel mentörlük yapardı kendisine.

Skor üretme potansiyeli yüksek bence. Hızlı düşünüp uyguladığı için özellikle yüksek asist sayılarına ulaşabilir. Bitiriciliğini keskinleştirmesi lazım tabii. Oynadığı maçlarda ceza sahasında güzel imkanlar yakaladı ama bitiremedi. Biraz da heyecanına veriyorum. Mertens kulüpte görevli olsaydı keşke güzel mentörlük yapardı kendisine.
Evet istatistiklerde görülen buydu ama takımı yönetmesi gerekiyordu bence gelecek 10 numaranın. O açıdan beklentiyi karşılaması çok zor. Skorer bir ofansif orta saha oyuncusu olabilmeli o yüzden.

Burada hikayeye bu adam kim olabilir diye bakıyorum ben biraz, 25e aldın 40-50lik adam ne olursa olur diye, tek yolu da skor katkısı gibi gözüküyor.

Evet istatistiklerde görülen buydu ama takımı yönetmesi gerekiyordu bence gelecek 10 numaranın. O açıdan beklentiyi karşılaması çok zor. Skorer bir ofansif orta saha oyuncusu olabilmeli o yüzden.

Burada hikayeye bu adam kim olabilir diye bakıyorum ben biraz, 25e aldın 40-50lik adam ne olursa olur diye, tek yolu da skor katkısı gibi gözüküyor.
Kocaeli macinda en az 1 asist falan 2/4 sut falan gormek lazim. Gol olursa motive de olacaktir.

Sporting macinda sara sagina cekmeden koseye atsa asisti olmustu.

Oyunda poztif etki yaratiyor ama tabela katkisi kesinlikle lazim artik kocaeli macinda.

Okan Buruk değerini bilmezse senenye Marsilya ondan sonra Bayern/Arsenal yapar bu cocuk.

bugün dümenden gol veya asist lazım kesinlikle

Geri
Üst Alt