GSCimbom
#83 Aleksey Batrakov
Aşil Ohtani

#83 Aleksey Batrakov Sayfa 76

Aşil Ohtani ·

Cevap
1,5K
Okunma
39,7K
Sayfa
76/76
Tabelasından bağımsız, fark yaratmak zorunda hem de öyle aa iyi pas istasyonu oluyor falan değil abicim hayvan gibi fark yaratmak zorunda,

bak Arda Güler milli takımda nasıl o farkı yaratıyor skor yapsa da yapamasa da,

bu çocuk kariyerinde adam akıllı prof maçı yokken fenerden Real'e gitti ve 2 senenin geldiği noktada orada bile oynadığı maçlarda fark yaratmaya başladı,

Batrakov 3 sezondur rusyada sürekli maça çıkan gol ve asist yapan birisi, e biz de Real Madrid olmadığımıza göre, bizde çok kısa sürede o farkı ortaya koymaya başlamalı

genç oyuncu vs banane kardeşim benim evladım mı, benim kardeşim mi banane ya, çok da umurumdaydı oyuncunun yaşı, iş yapıyorsa yapar yapmazsa da kendi bilir,
Arda ne fark yaratıyor 10 maç 1 gol 1 asist üstelik tüm takım ona kanalize olmuşken. Arda kadar yetenekli değil ama oyun zekası ve futbol bilgisi Arda'nın 10 katıdır. 10 maç Arda gibi tüm takım ona çalışsın sonra gör istatistiği

arkasında sara varken sara defans yapmayla ilgilenmediği için top rakipteyken önlibero olmaya çalışıyor ve kötü gözüküyor.
Lemina ve torreiranın arkasında, gerçek şutör 10 numara gibi oynayacağına inanıyorum.

Arda ne fark yaratıyor 10 maç 1 gol 1 asist üstelik tüm takım ona kanalize olmuşken. Arda kadar yetenekli değil ama oyun zekası ve futbol bilgisi Arda'nın 10 katıdır. 10 maç Arda gibi tüm takım ona çalışsın sonra gör istatistiği
Arda'dan futbol bilgisi 10 kat demek icin ne gordun merak ediyorum. Ilginc bir analiz olmus.

Su ana kadar gordugumuz hali ile Batrakov ne yazik ki Arda'nin yaninda amator futbolcu gibi duruyor.

Sans vermeliyiz, duzelebilir onlara hem fikirim. Ancak Arda ile yaptigin karsilastirma bence biraz sacma olmus.

çok, çok özel bi oyuncu. sneijder ilk çıktığında ajaxta aynı sinyalleri veriyordu

okan buruk tarafından sabote edilecek olmasına rağmen çok büyük yerlere gideceğini düşünmekteyiz. bencillik edip tüm kariyerini cimbomda geçirmesini istiyoruz tabii

Arda'dan futbol bilgisi 10 kat demek icin ne gordun merak ediyorum. Ilginc bir analiz olmus.

Su ana kadar gordugumuz hali ile Batrakov ne yazik ki Arda'nin yaninda amator futbolcu gibi duruyor.

Sans vermeliyiz, duzelebilir onlara hem fikirim. Ancak Arda ile yaptigin karsilastirma bence biraz sacma olmus.
asıl sen arda da ne oyun zekası gördün merak ediyorum. Son pasların şut tercihlerinin hepsinde hata yaptı 3 maç. çok yetenekli ama oyun zekası ve bilgisi gelişmemiş bir topçu izlenimi veriyor hala. Aldığı her topu sürekli dürtüyor oyunu akıtmıyor vesaire. Yakın zamanda mecburiyetten 8 numaraya geçecek hücumda bu tarz oyuncuyu büyük takımlar çok çekmez