#83 Aleksey Batrakov

15 yasinda cocuk yapmaz sunu yaw herifler yememis sicmamis leminaya singoya her kafa topunu rakibe atan davinsona sknin keyfine gezen barisa saneye sallayacagina gelmis su cocuga salliyor.. Sinirlerim zipladi gece gece
GS taraftari egitilemez rts görmezden geleceksin.

Bence en tecrübeli gibi sakin bu oynadı içlerinde. Takım çorba gibi. İnsallah daha iyiye gidecek
Oglum daha ne olsun

Osimhene tekte manyak kafa topları attı

Gol atiyodu 3 kere falan cezasahasi içinde sürekli

Son 2 golde var

Arkssina 2 tane iyi orta saha alirsak cok verimli olur bu cocuk. Kumasi iyi ama su kadroda iyi isler yapmasi zor. Saginda Sane solunda Leao olacak ancak arkasinda mutlaka hayvani orta sahalar olursa cok gol atar forvet losulariyla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 top kaybı var ama çok gel gitli bir oyun oldu,oyunu tutmakta zorlandık.Bir şekilde gol pozisyonunu kokluyor iliç gibi.

Bu çocuk 21 yaşında daha o yüzden hatalar da yapacak. O yüzden hatasında hemen gömmemek lazım. Hemen göklere de çıkarmamak lazım. Oyuncunun özellikleri kendini çok net gösteriyor. Psg neden istemiş çok belli mesela. Bir kere çok hareketli ve hızlı oynuyor, ayağı da temiz. Psg sırf bu nedenlerle istemiştir bu oyuncuyu.

Sahada her şeyi yaptı. 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı.

Biraz şansı olsaydı gol bile atardı. Boşuna Rusya’nın Arda’sı dememişler.

Ben çok beğendim, hatta hayran kaldım.

Çok iyiydi taki Göztepe hocası bunu fark edip baskı uygulatana kadar
Bizim hoca da Singoyu sol stopere atıp gel gel yaptı adamlara
Kaçırdığı goller heyecandan olabilir genel olarak şutları iyi biri sonuçta görmek lazım

Geri
Üst Alt