#83 Aleksey Batrakov

Top ayağında bir saniye durmuyor. Ve bir şekilde doğru kişiye atıyor. Ceza sahası içinde +1 oluyor. Yaşı, maç tecrübesi ve geldiği takımdaki skorerlik filanda olunca bence harika iş yapılmış. Hataları olacaktır. Okan buruk ısrarla uzerine düşmeli
O da bi düşer ki zaten. Bozmasın şu hali bile iş yapar valla

2.yarıdaki üretkenlikte çok net rolü var, pas oyununu hızlandırdı, doğru pozisyon aldı ve topu doğru kullandı, Sara'nın golünde de başlangıcı o yaptı. Sara, Yunus, Sallai ve Osimhen ile epey al verleri oldu. Ben iyi bir izlenim aldım, açıkçası hiç fikrimin olmadığı biriydi. Beğenmeyenler herhalde Ronaldinho tarzı biri çıkmasını bekliyorlardı. Açıkçası ben sadece korner atışlarını beğenmedim, onun dışında görüntüsü pozitifti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acele yorumlamamak lazım hemen gaza da gelmemek lazım ama 0 işleyen ortasahayı ve kanatları çalıştırdı girer girmez.

ve açıkçası SARA ilk yarıya göre aşırı farketti Batrakov girince. (biraz şanslı bir gol oldu ama gol atması da iyi oldu)

Bırakın fantaziyi ya. Çoluk çocuk musunuz nesiniz. Bu adam alınırken de kapalı kutuydu çelimsiz herif yalan mı? Üstelik bu adama 25 milyon para verildi. Dahası yeni 10 numara diye getirildi.

Benim yorumum bu maça göre değil. Bizim kulübün bu tarz yaptığı genel transferler, taraftarın adamdan beklentisi, adamın mevkisi artı verdiği vibe'a bakınca abi bu adamın tutma ihtimali yok. Belli yani boşa yükselip sonra herife yüklenmeyin.

Bu adamın aldığı süreler bir kaç maç onbir oynadıktan sonra giderek azalacak. Seneye de bir yerlere kiralanacak işte.

Komisyon transferi arkadaş bu. Birileri bu transferden para yedi. Bana genç menç scout falan diyenin aklına edeyim. 25 milyonluk scout transferi mi olur.

Bu adam Sara'nın yedeği olarak alındı dersen olur. Ama bu adam Galatasaray gibi bir takımın on numarası olamaz. Sneijder, Mertens oynamış orada lan ne Batrakov'u.

Gelecek adına umutlandırdı beni. Pozisyon bilgisi çok iyi, sürekli ceza sahasına giriyor ve topla buluşabiliyor. Oyun zekası yüksek, ayağunda topu hiç tutmuyor, hücuma akışkanlık getirdi.
Leao, sane gibi oyuncularımızla güzel verkaçlar yapabilecek bir potansiyele sahip izlenimi verdi bana.. zeki oyuncu kendini anında hissettirir, batrakov'dan da o izlenimi aldım valla ben. Bekleyelim görelim bakalım, henüz ilk maçı. umarım yanıltmaz..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam baya iyi. Ceza sahasında Osimhen yalnız kalmadı, iki tane doğru pozisyon aldığı yerde gollük pozisyona girdi ki ikisinde de zor vuruşlar yaptı. Osimhen'in asist yaptığı pozisyonda osimhen'i iyi gördü. Çocukta baya potansiyel var ama hemen oynatılması lazım.

Mertens diyor da herkes, zekası, hızlandırması, hareketlenmesi, pozisyon alması falan Sneijder gibi takılıyor sahada. Orta sahanın gerisi ve ceza sahası içi her yerde vardı çocuk. Asist yapabilir gol de atabilirdi, bu maç olmadı diğerinde olur. Maşallah.

1000173164.webp

Arkadaşları çok pas vermedi. Tek top oynuyor topu alıp gitme durumu şimdilik göremedik bekleyeceğiz bakalım biraz daha

Bırakın fantaziyi ya. Çoluk çocuk musunuz nesiniz. Bu adam alınırken de kapalı kutuydu çelimsiz herif yalan mı? Üstelik bu adama 25 milyon para verildi. Dahası yeni 10 numara diye getirildi.

Benim yorumum bu maça göre değil. Bizim kulübün bu tarz yaptığı genel transferler, taraftarın adamdan beklentisi, adamın mevkisi artı verdiği vibe'a bakınca abi bu adamın tutma ihtimali yok. Belli yani boşa yükselip sonra herife yüklenmeyin.

Bu adamın aldığı süreler bir kaç maç onbir oynadıktan sonra giderek azalacak. Seneye de bir yerlere kiralanacak işte.

Komisyon transferi arkadaş bu. Birileri bu transferden para yedi. Bana genç menç scout falan diyenin aklına edeyim. 25 milyonluk scout transferi mi olur.

Bu adam Sara'nın yedeği olarak alındı dersen olur. Ama bu adam Galatasaray gibi bir takımın on numarası olamaz. Sneijder, Mertens oynamış orada lan ne Batrakov'u.
Ne alakası var Rusya'nın en değerli topçusu idi biz alırken

Tam tersi kanatların leao sane ise 10 numaran böyle olmalı

Avrupa maçlarında batrakov şov izlersin

Geri
Üst Alt