#83 Aleksey Batrakov

Voleyle sokuyordu zaten kaleci harika çıkardı. Golü yemesek farklı bir maç olacakti çok kötü zamanda yedik sonrası karambol zaten

15 yasinda cocuk yapmaz sunu yaw herifler yememis sicmamis leminaya singoya her kafa topunu rakibe atan davinsona sknin keyfine gezen barisa saneye sallayacagina gelmis su cocuga salliyor.. Sinirlerim zipladi gece gece
Çocuk girdikten sonra oyunu hızlandırdı bir kere. Hızlı düşünüp karar veriyor, çok hareketli, sürekli pas için boşa çıkıyor. Bunları Mertens'ten beri pek görmedik. Tabi ki eksikleri var çünkü daha 21 yaşında. Bir de rakip sert, temaslı oynayan ve sürekli topun havada kaldığı aslında ona uygun olmayan Göztepe idi. Bu gün takımda 3-4 iyi oyuncudan biriydi. Bu maçtan sonra bu çocuğa sallamayı aklım gerçekten almıyor. Oyuncuyu gelirken hiç tanımıyordum ve hala bazı endişelerim var ama bu maç oyuncu adına pozitif bir maçtı.

Bırakın fantaziyi ya. Çoluk çocuk musunuz nesiniz. Bu adam alınırken de kapalı kutuydu çelimsiz herif yalan mı? Üstelik bu adama 25 milyon para verildi. Dahası yeni 10 numara diye getirildi.

Benim yorumum bu maça göre değil. Bizim kulübün bu tarz yaptığı genel transferler, taraftarın adamdan beklentisi, adamın mevkisi artı verdiği vibe'a bakınca abi bu adamın tutma ihtimali yok. Belli yani boşa yükselip sonra herife yüklenmeyin.

Bu adamın aldığı süreler bir kaç maç onbir oynadıktan sonra giderek azalacak. Seneye de bir yerlere kiralanacak işte.

Komisyon transferi arkadaş bu. Birileri bu transferden para yedi. Bana genç menç scout falan diyenin aklına edeyim. 25 milyonluk scout transferi mi olur.

Bu adam Sara'nın yedeği olarak alındı dersen olur. Ama bu adam Galatasaray gibi bir takımın on numarası olamaz. Sneijder, Mertens oynamış orada lan ne Batrakov'u.
Allah akıl fikir versin

Ilk izlediğimde de yazmıştım. 33 34 yaşındaki Mertens gibi.
Mentali de iyiyse 10 15 gol arası katkı verir

Javier Bardem Wtf GIF by Warner Bros. Pictures

Boyle baktim ilk 15 dksina.

Abarti daha bastan ama o kadar eksikligini izledigimiz olaya pozitif etki yarattiki.

o kadar değerli ki golden önce yaptıkları işte bizim oyunumuzun sıkışmasının en temel sebeplerinden biri hücumda boşa kaçan adam olmayışı , burada batrakov kendini boşa çıkarıp top istiyor sonra devamı gol olmasa bile direkt pozisyon

5 senedir savaşta olan bir ülkeden bir hafta önce gelmiş 20 yaşındaki çocuk pozisyon kaçırdı diye linçleniyor

🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt