Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.102
- 63.854
- 3.473
rus topçu takımımızda olduğu için lige 42 puan önde başlar mıyızbatrakov kardeşimiz iq turnusolunde neyse ki doğru tarafta yer almış. şimdi rahatladım. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rus topçu takımımızda olduğu için lige 42 puan önde başlar mıyızbatrakov kardeşimiz iq turnusolunde neyse ki doğru tarafta yer almış. şimdi rahatladım. :d
bilmem. gpt'ye soralım zuhaharus topçu takımımızda olduğu için lige 42 puan önde başlar mıyız

gpt iyi derse messi diye dolanırbilmem. gpt'ye soralım zuhaha![]()
Çocuk girdikten sonra oyunu hızlandırdı bir kere. Hızlı düşünüp karar veriyor, çok hareketli, sürekli pas için boşa çıkıyor. Bunları Mertens'ten beri pek görmedik. Tabi ki eksikleri var çünkü daha 21 yaşında. Bir de rakip sert, temaslı oynayan ve sürekli topun havada kaldığı aslında ona uygun olmayan Göztepe idi. Bu gün takımda 3-4 iyi oyuncudan biriydi. Bu maçtan sonra bu çocuğa sallamayı aklım gerçekten almıyor. Oyuncuyu gelirken hiç tanımıyordum ve hala bazı endişelerim var ama bu maç oyuncu adına pozitif bir maçtı.15 yasinda cocuk yapmaz sunu yaw herifler yememis sicmamis leminaya singoya her kafa topunu rakibe atan davinsona sknin keyfine gezen barisa saneye sallayacagina gelmis su cocuga salliyor.. Sinirlerim zipladi gece gece
Allah akıl fikir versinBırakın fantaziyi ya. Çoluk çocuk musunuz nesiniz. Bu adam alınırken de kapalı kutuydu çelimsiz herif yalan mı? Üstelik bu adama 25 milyon para verildi. Dahası yeni 10 numara diye getirildi.
Benim yorumum bu maça göre değil. Bizim kulübün bu tarz yaptığı genel transferler, taraftarın adamdan beklentisi, adamın mevkisi artı verdiği vibe'a bakınca abi bu adamın tutma ihtimali yok. Belli yani boşa yükselip sonra herife yüklenmeyin.
Bu adamın aldığı süreler bir kaç maç onbir oynadıktan sonra giderek azalacak. Seneye de bir yerlere kiralanacak işte.
Komisyon transferi arkadaş bu. Birileri bu transferden para yedi. Bana genç menç scout falan diyenin aklına edeyim. 25 milyonluk scout transferi mi olur.
Bu adam Sara'nın yedeği olarak alındı dersen olur. Ama bu adam Galatasaray gibi bir takımın on numarası olamaz. Sneijder, Mertens oynamış orada lan ne Batrakov'u.
Adamin oyun stili bu zaten. Bunu bilerek almislardir. 3 adam gecip gol atacak bir oyuncu degil. Bunu zaten 1 macini izlesen anlarsin.2 gol atabilirdi.
Paslar iyi
Fakat top sürmesi hiç yok gibi. Büyük handikap olur
Çalım yada dripling deneyen veya oyununu öyle oynayan biri değilmiş hocam. İzlediğim her videoda bunu söylediler.Ozaman taraftar asla begenmez
Mertens bile yasina ragmen az cok deniyordu
Belki ilk macindan dolayi da risk almamis olabilir henuz erken tabi ki