#83 Aleksey Batrakov

Bence iyi başladı sevdim bu arkadaşı inş üstüne koyarak devam eder

Çok güzel.. 45 dakikada defteri dürülmüş. Bekleniyordu zaten. Bu arada, rakipler de bunu bekliyor. Bu çocuğu yemeyi yani. Kariyeri çözülmüş bir anda.. 45 dakika çok uzun süre sonuçta.

Süre aldığı 45 dakikada:

Ceza sahasına tehlikeli koşular yapan,
Hızlı düşünme mekanizması olan, mantıklı yerlere pas atıp kademe kırmaya çalışan
Eleştirilen fiziğine rağmen yakın olduğu her topa basan, hava topuna çıkan
2 golün de başrollerinden biri olan
Osimhen'e ters koşular yaptırabilen
ve elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu gördüm.

Takıma uyum sağlayacak ve daha iyi katkı yapacak inşallah. Asist/gol potansiyeli var, bunu da gösterdi.

45 dakikada çarmıha gerenlere gülüyorum. Komik.
Buna sahada haftalardır, aylardır gezen hayaletlerden & yedek kulubesinde oturup ahkam kesenlerden başlayabilirsiniz

Ben begendim. Surekli ceza sahasi icindeydi. Ṣans yaninda olsa 1 golu kesin vardi. Batrakov girince takim daha iyi oynamaya basladi

BEgenmeyenler ne bekliyor? Hagi gibi gerilmeden 30 metreden çatala takmasini mi?

Durun hele daha ilk maci, ilk kez yurt disina cikmis 21 yasinda cocuk

Olumlu sinyaller verdi. Bir anda Osimhen, Sane, Leao ile takım arkadaşı oldu. Heyecandan uyuyamıyordur eminim. Bu çocukta lider karakteri var. Misal 21 yaşında olmasına rağmen Lokomotiv'de mikrofonu alıp taraftara sesleniyor, eleştirileri kabul ediyor, sorumluluk üstleniyordu. Bu 21 yaşında her oyuncuda olmayan bir özellik.

aşırı beğendim herifi
tek gereken takımı tanıması/takım arkadaşlarının oyunu üstündeki hakimiyetini iliklerinde hissetmesi

kısa sürede formasyonsuz takımın çehresini olduğu gibi değiştirecek
yalnız bi şekilde akgün'le birlikte oynamalı nasıl olur bilmiyorum belki iyi bi defansif ortasaha gelirse akgün biraz daha merkeze insin
ikisi birlikte sahada olmalı + sane tabii ki

İlkay formda ve fit olsa takımda en iyi anlaşabileceği oyuncu o olurdu. Klasik 10 numaralardan ziyade Vitinha'ya benziyor stili. 8 de oynar bu çocuk.

Bırakın fantaziyi ya. Çoluk çocuk musunuz nesiniz. Bu adam alınırken de kapalı kutuydu çelimsiz herif yalan mı? Üstelik bu adama 25 milyon para verildi. Dahası yeni 10 numara diye getirildi.

Benim yorumum bu maça göre değil. Bizim kulübün bu tarz yaptığı genel transferler, taraftarın adamdan beklentisi, adamın mevkisi artı verdiği vibe'a bakınca abi bu adamın tutma ihtimali yok. Belli yani boşa yükselip sonra herife yüklenmeyin.

Bu adamın aldığı süreler bir kaç maç onbir oynadıktan sonra giderek azalacak. Seneye de bir yerlere kiralanacak işte.

Komisyon transferi arkadaş bu. Birileri bu transferden para yedi. Bana genç menç scout falan diyenin aklına edeyim. 25 milyonluk scout transferi mi olur.

Bu adam Sara'nın yedeği olarak alındı dersen olur. Ama bu adam Galatasaray gibi bir takımın on numarası olamaz. Sneijder, Mertens oynamış orada lan ne Batrakov'u.
Tamam

Ben çok beğendim. Belli pas kalitesi çok yüksek oyun görüşü çok yüksek sadece dikkatimi çeken bir konu var biz atak yaparken yerleşimde kendini hep sağ kanada doğru konumlandırdı acaba özel olarak mı söylendi oyuncuya yoksa kendi insiyatif kullanarak mı bunu yaptı aklıma takıldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt