GSCimbom
#83 Aleksey Batrakov
Aşil Ohtani

#83 Aleksey Batrakov Sayfa 71

Aşil Ohtani ·

Cevap
1,5K
Okunma
39,7K
Sayfa
71/76
Yorumlar inanılmaz. GsC ahalisi futbol taktik konusunda konuşmamalı bence.

O çok ayılıp bitilen leao sane kanatlarını gördük nasıl takımı baltaladılar. Takım eli yüzü düzgün top oynadığı sayılı dakikada bu çocuk vardı bu sene sahada.

O çok sevdikleri Okan buruk leao sane eleştrieceklerine bu çocuğa çok para verdik neden oynatamıyor oynayacak sevide değil diye sallanıyor.

O müthiş taktisyen Okan hoca oynatamıyor olmayasın? Leao sane gibi papazlara laf geçiremiyor olmasın. Set taktik çizemiyor olmayasın?
Çok yanlış yerden yaklaşmışsın, Okan hoca hücum futbolunu benimsiyor, kimi verirsen ver kanat oyunu bundan öteye pek gidemeyecek. Barış vb tarzda kıt yetenekli tamamen gücü, fizği ve hızı ile oyun oynayan adamlar ile iş yapabiliyor. Batrakov için oyun içinde olduğu zaman oyunun kurgusunun daha düzgün olduğunu net görüyoruz skor, fizik katkısından bağımsız genel oyun kurgusunun daha düzenli derli toplu olduğunu görebiliyoruz. İyi olur gelişir gelişmez lafım yok ama önceki maçlarda Sara'nın futbolunu bile üste taşıdığı ve Sara'nın top taşıma yükünü azalttığını gördük.

Dün taraftar karşısında mahcubiyet yaşadığı belli olan tek oyuncumuzdu. Sane efendi Onana'yla, kendine bile hayrı olmayan İlkay beyse Salah ile söhbet yaptı dakikalarca. Ulan maç 2-2 biter, çıkar rakip oyuncularla söhbet eder, oyunu tartışırsınız. 4-0 yenilmişsiniz, utanmadan bir de sahada pişkin pişkin konuşuyorsunuz. Helal sana Batrakov. Yaşın az belki ama düşüncen, davranışın çoğu oyuncudan daha olgun.
Takılman gereken son şey bu bence.

Takılman gereken son şey bu bence.
Diğer takılmamız gereken konular konuşuldu zaten. Farklı yenilmişsin, tribünlerden küfürler yağıyor, direkt girin içeri işte. Ne gerek var rakip oyuncularla sarmaş dolaş görüntü vermeye? Bu şunu gösteriyor ki, onlar bizim kadar yenilgiyi kafaya takmıyor. Yenilgiyi kafaya takan oyuncu Batrakov gibi davranır. Bunu ön plana çıkardım. Yoksa takıldığım falan yok.

Son düzenleme:
Diğer takılmamız gereken konular konuşuldu zaten. Farklı yenilmişsin, tribünlerden küfürler yağıyor, direkt girin içeri işte. Ne gerek var rakip oyuncularla sarmaş dolaş görüntü vermeye? Bu şunu gösteriyor ki, onlar bizim kadar yenilgiyi kafaya takmıyor. Yenilgiyi kafaya takan oyuncu Batrakov gibi davranır. Bunu ön plana çıkardım. Yoksa takıldığım falan yok.
Valla başta hoca takmıyor bence :asd:

Taraftara değil takım için futbol oyna.

30 milyon Euro 21 yaşında sana verildiyse adaptasyon süresi beklenemez.
Adaptasyon süresi beklenmiyor, oynaması bekleniyor. Son iki maçtır yedekte adam. Üstelik hocamız diyor ki, en hazır gelen transferimiz Batrakov. Buna rağmen forma şansı bulamıyor ve yerine kanat oyuncusu Yunus 10 numara olarak başlıyorsa ben hocayı eleştiririm. E o zaman ne gerek vardı bu kadar masrafa? Yunus zaten vardı ve oynuyordu. Yunus'a alternatif olsun diye mi verdik o kadar parayı? Hoca istemiyordu desek ayrı bir dert. İstemediğin oyuncunun transferine ne diye onay verirsin? İstememesine rağmen alındıysa çıkıp transferler benim onayım dışında gerçekleşti desin. Velhasıl kelam, sanırım sen Batrakov'un performansından memnun değilsin Alpay'ım. İşin aslı Batrakov'u ben de istemiyordum. Eski yorumlarım duruyor. Ama bu saatten sonra her maç ilk 11'de başlaması, bir şekilde kazanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Adam oynadigi maclarin hepsinde en iyi 10 numaramiz oldugunu ispatladi.
Ama hocamiz bir türlü oynatmiyor. Bence yanlis yere sikayet ediyorsun.

Kim ispatladı ya nasıl hayaller bunlar gol mu attı asist mi yaptı doğru düzgün bir tane korner kullanmışlığı var mı? Top ayağına geldiği an hızlı düşünüyor diye oyuncu mu övülür biz ne ara yanına pas veren adamlara tamah eden bir kulüp olduk. Adamı övmek için sinekten yağ çıkarıyorlar. Tamam süre almıyor ama görende 5 haftada oyuna sadece 10 dakika girdi sanır. Levent kırcanın cem yılmaz skeclerine döndü forum a diyince herkes bir ağızdan alkışı basıyor. Yürüyor diye adam övmek gibi bir şey bu.

Kim ispatladı ya nasıl hayaller bunlar gol mu attı asist mi yaptı doğru düzgün bir tane korner kullanmışlığı var mı? Top ayağına geldiği an hızlı düşünüyor diye oyuncu mu övülür biz ne ara yanına pas veren adamlara tamah eden bir kulüp olduk. Adamı övmek için sinekten yağ çıkarıyorlar. Tamam süre almıyor ama görende 5 haftada oyuna sadece 10 dakika girdi sanır. Levent kırcanın cem yılmaz skeclerine döndü forum a diyince herkes bir ağızdan alkışı basıyor. Yürüyor diye adam övmek gibi bir şey bu.

tamam sen sara ve yunus'la 10 numarada devam cünkü onlarla harika gidiyoruz
21 yasinda sadece 1 mac ilk 11 cikmis gercek 10 numarayi da simdiden silelim bravo

Geri
Üst Alt