GSCimbom
#83 Aleksey Batrakov
Aşil Ohtani

#83 Aleksey Batrakov Sayfa 72

Aşil Ohtani ·

Cevap
1,5K
Okunma
39,7K
Sayfa
72/76
tamam sen sara ve yunus'la 10 numarada devam cünkü onlarla harika gidiyoruz
21 yasinda sadece 1 mac ilk 11 cikmis gercek 10 numarayi da simdiden silelim bravo

Silelim demiyorum kendisini destekleyen biriyim, Allah yüzüne baksın en iyi kulüplerde oynasın temiz yüzlü 10 numara karakter ama birisi top oynasın sonra övelim, sinekten yağ çıkarmayalım, gösterdiğinin 10 katı övgü alıyor aktif sürelerini baz aldığında ugocukwu denen elemanın daha hayırlı hareketleri oldu. Bu arkadaş 30 milyon verdik sırf bizim evlat diye bu kadar benimsendi, bazı oyuncular böyle kaderi gelmeden çok güzel yazıldı frekans 10 numara herkes destekliyor ama elemanda daha tık yok tık lazım biraz.

Ne bok yemeye aldık bunu açıklama yapsınlar!!
Bunu açıklayacak ne bilgileri var nede yüzleri.
Suratlar kösele olmuş..Bu şaka değil harbi harbi suratları kösele olmuş.
Hiç kendimizi kandırmayalım..
Hiç savunmak için zorlamayada gerek yok.Net bu kadar para edecek adam değil.
Sırf 20-25 milyona rusyadan alması kolay olduğu için alınabilirliği kolay olduğu için gittiler aldılar.Sarayıda böyle aldılar.Gittiler koca ingiltere görmedi.Gittiler hiç kimsenin teklif götürmediği yetersiz adamı kolay alınabirlir olduğu için aldılar.

Bakın başımızdakiler gitmeli yoksa devre arasındada kepazelik yaşatacaklar.
Geçen sene bas bas bağırdık.Gene aynı olacak
Birileri bunları durdurmalı...
Olağanüstü genel kurul kararı alınmalı.İmza falan toplanmalı.Seçime gidilmeli..

Son düzenleme:
Yunus sağda kendisi de 10 numarada oynadığı vakit hücum bölgesinde top çok daha fazla bizim ayağımızda kalır. Sığır presimiz işe yaramadığında top duvara vurmuşçasına geri bizim yarı sahaya dönüyor. Okan şunu ne zaman görecek merak ediyorum doğrusu

Silelim demiyorum kendisini destekleyen biriyim, Allah yüzüne baksın en iyi kulüplerde oynasın temiz yüzlü 10 numara karakter ama birisi top oynasın sonra övelim, sinekten yağ çıkarmayalım, gösterdiğinin 10 katı övgü alıyor aktif sürelerini baz aldığında ugocukwu denen elemanın daha hayırlı hareketleri oldu. Bu arkadaş 30 milyon verdik sırf bizim evlat diye bu kadar benimsendi, bazı oyuncular böyle kaderi gelmeden çok güzel yazıldı frekans 10 numara herkes destekliyor ama elemanda daha tık yok tık lazım biraz.

Bu nasil desteklemek? Ben elimizde sadece gercek 10 numara Batrakov var diyorum, sen ise sürekli oynamayi hak etmiyor diyorsun. Ozaman alternatif sunacaksin. Sara mi Yunus mu? Sana kalsa Batrakov asla oynamayacak belli ki. Cocugu bir düzenli oynat sonra yargila. Simdi senin yaptigin oynatmadan silmek ile ayni. Sanki Messi'yi aldik. Hemen girecek de asist ve gol atacak. Sane ve Leao gibi adamlar bile beceremiyor bu isi ama 21 yasinda ilk defa yurt disina cikmis cocuk bunlari hemen yapmali öyle mi?

Ayrica Batrakov gayet olumlu seyler gösterdi. Skor taraftari olmadigim icin sadece gol ve asist katkisina bakmiyorum.

skill videolarini izledinizmi gercekten soruyorum, ben her baktigimda sadece sut pas ve gol izliyordum, sonra kendi kendime soruyordum bu adamin niye hic topla sürme görüntüsü hic yok diye nitekim zaten hic top sürme kabiliyeti yokmus meger, su an size soruyorum bu adamin bu yeteneksizligini ben görüyorumda teknik heyet nasil göremiyor?

Benim tahminim daha önceden araştırma ve çalışma yapmıyorlar.İşi bilen adamları takımın başına getirmiyorlar.
Transferde organizasyon eksikliği var.
Bu konuda vasıfsız yöneticiler topluluğu olunca sadece reklam yapmaya gelen adamlar yönetici olunca umursamıyorsun.Birde bu adamlar vasıfsız beceriksiz olunca havuzunda çok fazla oyuncu seçeneğin olmuyor.
Kimi alabilirlerse oluyor.Ee oyuncu lazım mecbur alıyorsun..Ya tutarsa hesabı.
transferdeki bu kadar başarısızlığı başka türlü açıklayamıyorum.

Milletin genç oyuncu takıntısı + OB'ye karşı olan anti-patisi yüzünden Batrakov hakkında olumsuz bir şey yazmaya çekiniyorum.

İyi yönleri var ama bence bir o kadar da abartılıyor.

Şu ana kadar Efe Akman'dan bir farkını göremedik. Efe de sahada olduğunda aynı şekilde topu hiç bekletmeden sürekli oynuyordu, sürekli pas opsiyonu oluyordu vs.

Bu çocuğun arkasına iki tane dribbingci ciğersiz ortasaha koy ceza sahasında daha özgür olsun o zaman gör farkı.

Şuanda verim alamıyoruz takım çok kopuk oynuyor ve press gücü düşmüş.

Leao batrakov singo elde patladı eyvah eyvah
Elde patlamaz.Ne olursa olsun belki istenilen oranda olmaz ama gene iyi performans alınır bu adamlardan..

Ama bu yönetim ve teknik adam başta olduğu sürece bu üçünü geçtim bunların üstüne ekleme yaparlar ve hepsi birlikte net patlar.
Tekrar söylüyorum çok geç olmadan en kısa zamanda yönetim defolmalı..teknik adamla yolları ayırmalıyız.

Milletin genç oyuncu takıntısı + OB'ye karşı olan anti-patisi yüzünden Batrakov hakkında olumsuz bir şey yazmaya çekiniyorum.

İyi yönleri var ama bence bir o kadar da abartılıyor.

Şu ana kadar Efe Akman'dan bir farkını göremedik. Efe de sahada olduğunda aynı şekilde topu hiç bekletmeden sürekli oynuyordu, sürekli pas opsiyonu oluyordu vs.
cekinmen dogru böyle msjlar atacaksan

Acı gercek arıyorsan hocana bakabilirsin
Recep Buruk

Zaten başkan başkan olsa veya heybetli bir yönetim kurulu üyesi hocayı çağırır acil toplantıya sorar. Sana X maliyete şu oyuncuyu aldık, X'e şunu hepsi bir sürür maliyet. İlkay v.s. kenarda oturan hiç oynamayanlar, bunların hepsi yükse maliyet neden 1-2 defa kullanılıp atılıyor ?

Biz oyunculara bu kadar maliyet yapacağımıza bir yüksek X maliyeti senin yerine tek hocaya yapsak nasıl olur diye ?

Bu adam toplasan 120 dakika oynamıştır ve neredeyse 3 gol 1 asist yapıyordu ( %99 şanslar )
Tamam atamadı da bismillah yahu. Önce 2 - 3 maç daha şans ver belki atacak belki asist yapacak. Diyelim yapamadı o zaman zamanı var dersin kesersin. Daha 120 dakikadan kesmek bildiğin kötü niyet.

Geri
Üst Alt