GSCimbom
#83 Aleksey Batrakov
Aşil Ohtani

#83 Aleksey Batrakov Sayfa 73

Aşil Ohtani ·

Cevap
1,5K
Okunma
39,7K
Sayfa
73/76
Mecburen destekleyeceğiz, desteklemek zorundayız. Sabretmek zorundayız, ciddi yatırım yaptık, parlamasını sağlamak zorundayız. Kendisini heba etme şansımız yok.

Ama en başından beri gelmesini istemiyordum. Bu da ayrı.

Oynatacağız

Oynatmak ve verim almak zorundayız

Ben Yunus sara filan izlemek istemiyorum artık

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir maç doğru düzgün izleyemedik ki. İzlediğimiz zaman da elinden geleni yaptı. En azından çaba gösterdi. Bazı veteranlara ders olsaydı keşke.

Bu çocuğa kadar eleştirilecek çok adam var takımda. Hoca da inadı bıraksın artık. Artık oyuncuları kendi mevkilerinde görmek istiyoruz. Dün 2. yarı santraforun santrafor değil, 10 numaran 10 numara değil, 8in 8 değil.. tam olarak ne planlanıyor? Veya bu çocuktan nasıl bir katkı bekleniyor? Ya tüm takım çökmüşken oyuna giriyor, ya 8 olarak oynatılıyor, ya da tam bir maç çıkaramıyor.

Kusura bakmayın da, Sara gibi birinin 90 dakika kaldığı takımda bu çocuk hayli hayli kalmalı. Kaybetmememiz lazım çünkü.

Mecburen destekleyeceğiz, desteklemek zorundayız. Sabretmek zorundayız, ciddi yatırım yaptık, parlamasını sağlamak zorundayız. Kendisini heba etme şansımız yok.

Ama en başından beri gelmesini istemiyordum. Bu da ayrı.
Bende ugurcani çok istemiyordum müthiş performans gosterdi. Bu sene gelen geçen gol oluyor

comrade-communism.gif

Ben bu çocuğa ani maç içi tepki haricinde bir şey söylemem. Oynadığı sürece desteklerim ama 25m luk bir potansiyel göstermedi henüz.

Geri
Üst Alt