#83 Efe Akman

hamza yüzünden taraftarda sirayet eden gıcıklık faturası bu çocuğa patladı biraz.

yenikapıda -kelime şeçiyorum- kalitesiz taraftar 12 saat bekleyip ıslandıktan sonra zıvanadan çıktı maalesef.

bu kadar kolay genç çocuğa yüklenilmemeli - çalışmaz laf edilir - oyuna girer batırır laf edilir , gelişmiyor diye eleştirilir eyvallahta , yapılan o yaştaki çocuk için ağır hareketti.

Biz ne ara 18 yaşında çocuğu şampiyonluk kutlamasında ağlatacak kadar çirkin bir taraftar topluluğu olduk. Tam şımarık Fener taraftarının hal ve hareketleri.

Üstelik babası da 10 yıl bu kulüpte oynamış, efsanelerden biri olmuş, kaptanlığa çıkmış biri.

Çocuk oynayacak kadar değil şu an bence de ama bir çok güvendiğim otoriteye göre ciddi bir potansiyeli var. Hamza için belki denilebilir torpili var diye ama Efe için denmesi çok mantıksız geliyor. Hadi her şeyi geçtim, Türkiye’de hangi altyapıda torpil yok? Varsa bile bunda ilk suçlu senin taparcasına sevdiğin hocandır, alt yapı sorumluları, sonra çocuğun ebeveynleridir. Suçu olmayan tek kişi belki de o çocuktur.

HAMZAnın pek çok U maçını izlemiş biri olarak, eğe hamza torpille ordaysa takım arkadaşlarının dedelerinin Ali sami yen, turgay şeren, İmparator fln olması gerekir

Kaldı ki Efe yetenek olarak ondan da önde (perf olarak hamza u da daha parlak gibiydi) BEYİN NOKSANI bi muhabbet bu torpil muhabbeti.

zenginin çocuğundan nadiren topçu olur bunlar el bebek gül bebek büyütülüyor yırtıklık olmuyor dirayet olmuyor. Efe'de yetenek var ama hırs ve özgüven eksik.
Bravo başkanım. Son haftalarda efsane yorumlar görüyorum. Analizlerin çok doğru bana kalırsa.

HAMZAnın pek çok U maçını izlemiş biri olarak, eğe hamza torpille ordaysa takım arkadaşlarının dedelerinin Ali sami yen, turgay şeren, İmparator fln olması gerekir

Kaldı ki Efe yetenek olarak ondan da önde (perf olarak hamza u da daha parlak gibiydi) BEYİN NOKSANI bi muhabbet bu torpil muhabbeti.

İsmi harz olan biri zaten kötü olamaz ahbertim

Yaklaşık 40 milyon euro harcadığımız 3 tane eşek 3 lü çektirdi tek kelime edilmedi. Hatta içlerinden bi tanesi şampiyonluğu veriyordu. Bu çocuğa gelince yok torpille girmiş yok yeteneksiz yok fiziği yok ulan orada ıslıklanır mi çocuk be hey vicdansızlar. Çocuğu 90 dakika izledik mi? Belki potansiyeli yeteneği var genc takımla yaptığı maçlarda çok temiz ve mücadeleci oynuyordu. Ulan bu kulüpte eray iscan gibi tarik camdal gibi davar eşekleri hiç bişey oynamadan yıllarca kadroyu işgal ettiler. Daha 19 yaşında çocuk vallahi billahi ayıp ya. Bizim taraftar dönülmez bi doyumsuzluğun içine girdi. Özellikle Türk futbolcular her hatada çarmıha gerilecekmiş gibi top oynuyorlar. Ozgüven kaybı yaşanıyor her sezon herkes farkında bunun. Her an homurtu başlayabilir tribünde. Her sene 30 yaş üstü yabancılarla ligi götürürsün ancak genc bi jenerasyon yakalayamazsan avrupa da gelir young boys dinamik takımıyla patates eder gider. Transferlerin 25 yaş altı yapılması gerekiyor artık günü kurtarmayla avrupa da başarı imkansız.

Bravo başkanım. Son haftalarda efsane yorumlar görüyorum. Analizlerin çok doğru bana kalırsa.
sağol varol muradım. Hocası sahip çıkmıyor ki çocuklara arkadaş Berat Luş'un Efe'nin süreleri daha fazla olmalıydı. Çocuklar süre bulamayınca torpil muhabbeti dönüyor haliyle. Roma filan istedi bu efeyi daha geçen yıl.

Bu çocuğun yapılan muameleleri hakettiğini asla düşünmüyorum.2 hatası var:
1-Sezon başı hocam beni oynatacakmısın oynatmayacakmısın gönder oynayım çorum çankırı ivme kazanayım geleyim demeliydi,babasınada aynı kelamı etmeliydi.Belkide etti.Bu çocuk gerçekten tukaka edilebilecek bir oyuncu değil.Ama yaşı geçiyor oynamalı.
2-Hangi maçtı o ,kupa maçı kaleciyle karşı karşıya o nu gol yapsaydı şimdi çok farklı konuşuyordu herkes.Şansıda yaver gidip onu atacaktı.Olmadı.Milyonda bir gelen fırsat.
Neyse kaybedilmiş çok birşey yok bu sene bir yere gitsin ve oynasın ,gözümüzde üstünde olsun.Pamuk gbi çocuklar tukakaya asla mecal yok.Forumda da yerin dibine batırmayalım bu çocukları.Hamza içinde geçerli.
Yalnız Efede biraz güçlemeli kuvvetlenmeli bal pekmez dut kurusu ne bileyim yemeli artık.Hala bebek muamelesi görmek istemiyorsa. Ki yerli Torreira diyelim ona.Ha gayret bu sene Efenin yılı olur inşallah,gideceği takımda.

Torpil muhabbeti tamamen saçmalık. Evet Efe vb. futbolcu çocukları doğal olarak bu noktalara erişmede daha rahatlar ancak Efe'nin yetenek fakiri, kötü birisi olup da sırf Ayhan'nın oğlu olduğu için orada demek çok kötü niyetli bir söylem olur. Efe de Hamza da kendi yaş gruplarında fark yaratmış isimler. Roma boşuna Zaniolo'yu bize satarken Efe demedi o dönem.

Topçu kumaşı var bu çocukta fiziğini ve sertliğini geliştirirse çok iyi bir orta saha olur

Çocuğun oyun görüşü 16 yaşından beri müthiş ya özgüvene ihtiyacı var biraz asosyal bir velet.

tapusu romada diğer akrabaları gibi hayrı olmaz. bunun yerine gökdenizi kazanmak lazım. ayhan yiğeni ve oğlunu kaçırdığı ve bir bok olmadığı gibi bunuda götürür nasılsa.

tapusu romada diğer akrabaları gibi hayrı olmaz. bunun yerine gökdenizi kazanmak lazım. ayhan yiğeni ve oğlunu kaçırdığı ve bir bok olmadığı gibi bunuda götürür nasılsa.
Tapusu bizde. Roma belki parasını verirse alabilir.

Potensiyeline gelirse oynamadan futbolcu olunmaz, kiralık olarak gönderilmeli

Geri
Üst Alt