Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
Kendisini başak maçında alkışlayıp omuzlara almalıyız. malum takımlı algıcıların algı oyunlarına gelenlere de yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zenginin çocuğundan nadiren topçu olur bunlar el bebek gül bebek büyütülüyor yırtıklık olmuyor dirayet olmuyor. Efe'de yetenek var ama hırs ve özgüven eksik.
Bravo başkanım. Son haftalarda efsane yorumlar görüyorum. Analizlerin çok doğru bana kalırsa.zenginin çocuğundan nadiren topçu olur bunlar el bebek gül bebek büyütülüyor yırtıklık olmuyor dirayet olmuyor. Efe'de yetenek var ama hırs ve özgüven eksik.
HAMZAnın pek çok U maçını izlemiş biri olarak, eğe hamza torpille ordaysa takım arkadaşlarının dedelerinin Ali sami yen, turgay şeren, İmparator fln olması gerekir
Kaldı ki Efe yetenek olarak ondan da önde (perf olarak hamza u da daha parlak gibiydi) BEYİN NOKSANI bi muhabbet bu torpil muhabbeti.
sağol varol muradım. Hocası sahip çıkmıyor ki çocuklara arkadaş Berat Luş'un Efe'nin süreleri daha fazla olmalıydı. Çocuklar süre bulamayınca torpil muhabbeti dönüyor haliyle. Roma filan istedi bu efeyi daha geçen yıl.Bravo başkanım. Son haftalarda efsane yorumlar görüyorum. Analizlerin çok doğru bana kalırsa.
Tapusu bizde. Roma belki parasını verirse alabilir.tapusu romada diğer akrabaları gibi hayrı olmaz. bunun yerine gökdenizi kazanmak lazım. ayhan yiğeni ve oğlunu kaçırdığı ve bir bok olmadığı gibi bunuda götürür nasılsa.