hala vasat ama en azından fark yaratabileceği bir tarzla oynamaya başladı. bir gün muvaffak olmasını dileriz, hele beşiktaş maçında olursa tadından yenmez.

Topu alıp kaleye dönmesi yok mu uzun zamandır böyle ortasaha izlemedik. Zemin iyi olunca oynuyor kral

6-8 ikilisi için biçilmiş kaftan, ön tarafın kurbanı oluyor yoksa takıma katkısı yatsınamaz.

Su kiytirik takima karsi ne oynadi da kalsin diyonuz anlamiyom. 20 yasinda herif bi zahmet kossun. Hucuma katkisi nerdeyse sifir.

daha da iyi oynayabileceğini düşünüyorum. nasıl olsa seneye yokum fazla kasmaya gerek yok hissiyatı veriyor.

Gecmise gidip şu herifi gömenleri tek tek bulup forumdan sutlamak lazım. zarar veriyor bu tipler, 2 maçta ahkam kesmeye bayiliyorlar, bu sezon maçlar seyircili oynansa belki gedson'u da kaybedecektik. zamaninda bircok topcuyu kaybettik bu sekilde
@Murat Kara

Son iki maçtır takımın en iyisi. Form tuttu ama neye yarar. Sezon bitti, geçmiş ola...

Bonservisi çok pahalı mı bu arkadaşın
1619294023764.webp

Tam doları 2yken alıp 10a katlama minvalinde bi topçuydu

geçtiğimiz haftalarda şimdiki kadar iyi gözükmezken piyasası feci düşmüşken bir şekilde bonservis durumunu çözebilseydik iyi bir sistemde çok daha parlatıp,milli takımada seçildiğinde çok çok önemli bi aset olabilirdi elimizde

kaçtı tren,aidiyetide veremedik,kalmak istemiyo diye haberlerde çıktı,bizede son maçlarını izlemek düşüyo

Gecmise gidip şu herifi gömenleri tek tek bulup forumdan sutlamak lazım. zarar veriyor bu tipler, 2 maçta ahkam kesmeye bayiliyorlar, bu sezon maçlar seyircili oynansa belki gedson'u da kaybedecektik. zamaninda bircok topcuyu kaybettik bu sekilde
Sutla hadi ben gomuyorum

Geri
Üst Alt