Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
Sen yoksan her şey eksik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, bi kanat oyuncusuna Göre hizli da sayilmazTüm assistlerini izledim de hepsi içeriye kesilen toplar nerdeyse.
1. Gelmeyeceği nasıl kesinleşti?Gelmeyeceği kesinleşti maalesef.. üstelik bunun peşinden koşarken Lemina’yı da elimizden kaçırdık.. Berkan + Seri alınırsa bir nebze telafi olur ama zor artık..
1. Gelmeyeceği nasıl kesinleşti?
2 Lemina'yı nasıl kaçırdık nasıl hala Lemina özlemi çekiyorsunuz?
3. Berkan + Seri ile nasıl Gedson telafi edilir?
Ben dün de yazdım.. 24 saat içinde gelmezse unutun diye..Haluk Yürekli yazdı diye adam gelmeyecek mi?
Bilgi mi? İçine mi doğdu?Ben dün de yazdım.. 24 saat içinde gelmezse unutun diye..
1. Benfica tutma kararı falan almadı. Kadroları zaten şişkin parayı veren istenen miktara çıkan alır.1- Benfica Gedsonu tutma kararı aldı.. en azından devre arasına kadar alma şansımız yok artık..
2- Gedson gelmeyince Lemina mevcut bütçe ile ortasahamızı toparlayacak tek alternatif bana göre.. sakatlanmadan önceki performansı özlenmeyecek gibi değil bence..
3- Berkan - Seri - Cica şu şartlarda kurabileceğimiz en iyi ortasaha olur, zira 6 numarada Taylan’ın yumuşak futbolu bizi felakete götürür..
Siz kimsiniz? Gazeteci, muhabir, menajer?Ben dün de yazdım.. 24 saat içinde gelmezse unutun diye..